Με… οδηγό τον Ντακόλ!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντακόλ, ο Θρασύβουλος επικράτησε 2-1 του Πιερικού ατη Φυλή μετά από πολύ καλό παιχνίδι και πήρε νέα βαθμολογική... ανάσα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντακόλ, ο Θρασύβουλος επικράτησε 2-1 του Πιερικού ατη Φυλή μετά από πολύ καλό παιχνίδι και πήρε νέα βαθμολογική… ανάσα. Ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε και τα δύο τέρματα της αθηναϊκής ομάδας, η οποία σημείωσε την τρίτη της νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Αντίθετα, οι «μελανόλευκοι» έφυγαν με άδεια χέρια στο ντεμπούτο του Γιώργου Χατζάρα στην τεχνική τους ηγεσία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 22′ είδαν την υπεροχή τους να αποδίδει καρπούς όταν ο Ντακόλ ανατράπηκε από τον Χατζηζήση κερδίζοντας πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης το εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πιερικός ισορρόπησε και στο 67′ έφερε το ματς στα ίσα όταν ο Κουτσοσπύρος βρέθηκε σε επίκαιρη θέση και με σουτ νίκησε τον γκολκίπερ Κασμερίδη.
Οι δύο αντίπαλοι αναζήτησαν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, το οποίο τελικά πέτυχαν στο 84′ οι γηπεδούχοι και πάλι με τον Ντακόλ, ο οποίος πλάσαρε σωστά τον Τσιντώτα αξιοποιώντας την πάσα που δέχθηκε από τον Βλάχο.


ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Βασιλείου, Σύρος, Παγώνης, Καλαμιώτης (54′ Ζουμπουλάκης), Ροκάστλ, Μπεγκόνια, Ντα Σίλβα (84′ Σκόνδρας), Ψιάνος, Καρλόπουλος (74′ Βλάχος), Ντακόλ.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Χατζάρας): Τσιντώτας, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Κοντέων, Δήμου, Τόσκας (46′ Γκουγκουλιάς), Ιντζόγλου, Σεχολάρι (61′ Ελευθεριάδης), Πουρτουλίδης, Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.