Νέστος Χρυσούπολης και Νίκη Βόλου στην Football League

Με τη... βούλα της ΕΠΟ, η Νίκη Βόλου και ο Νέστος Χρυσούπολης θα είναι οριστικά οι ομάδες που θα καλύψουν τις θέσεις των Ηρακλή και Κρόνου Αργυράδων στη Football League.

Με τη… βούλα της ΕΠΟ, η Νίκη Βόλου και ο Νέστος Χρυσούπολης θα είναι οριστικά οι ομάδες που θα καλύψουν τις θέσεις των Ηρακλή και Κρόνου Αργυράδων στη Football League.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως τελικά η Καλαμάτα θα ήταν μία από τις ομάδες που θα ανέβαιναν στην κατηγορία. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Football League απέστειλε έγγραφο στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ, ρωτώντας ποιες θα είναι οι ομάδες που τελικά θ’ ανέβουν και η απάντηση που έλαβε ήταν, η Νίκη Βόλου και ο Νέστος Χρυσούπολης. 

Αυτό προκύπτει βάσει της ειδικής βαθμολογίας που υπάρχει, σύμφωνα με το άρθρο  20 παρ.16 του ΚΑΠ, όσο και με τα κριτήρια ισοβαθμίας της UEFA  για τα διεξαγόμενα με ομίλους πρωταθλήματα. Βάσει λοιπόν αυτού, αφαιρούνται από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο οι βαθμοί που πήραν με τις δύο τελευταίες των ομίλων τους. 

Ετσι στην ειδική βαθμολογία που προκύπτει, η Νίκη Βόλου έχει 57 βαθμούς, ακολουθεί ο Νέστος Χρυσούπολης με 53 β. κι έπονται η Καλαμάτα με 51 β. και ο Αιολογικός με 40 β.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.