Βεργέτης: "Να γράψουμε καινούργια ιστορία στη Δόξα"

Ο νέος προπονητής της Δόξας Δράμας, Στάικος Βεργέτης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena για την απόφαση του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "μαυραετών".
Δημοσίευση: 28/07/2018 - 00:48
Ο νέος προπονητής της Δόξας Δράμας, Στάικος Βεργέτης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena για την απόφαση του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "μαυραετών" και τους στόχους που έχει με τη ομάδα της Δράμας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη:

«Είναι μια πολύ ιστορική ομάδα η Δόξα, είναι μια ομάδα που έχει να επιδείξει πολλά από το παρελθόν. Είμαστε εδώ ώστε να συντελέσουμε την προσπάθεια, να φέρουμε καινούριες αναμνήσεις, να γράψουμε καινούρια ιστορία. Είμαι χαρούμενος που είμαι η επιλογή των ανθρώπων της Δράμας. Από σήμερα ξεκινάει ο σχεδιασμός και η οργάνωση του ρόστερ και έρχονται οι ειδήσεις τις επόμενες ημέρες.

Διαφορετικό το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ από την Σούπερ Λιγκ. Ένας προπονητής πρέπει να ζει διαφορετικές καταστάσεις, να έχει διαφορετικούς στόχους, σε κάνει καλύτερο αυτό. Δεν μπορούμε να θέσουμε τους στόχους μας από τώρα, δεν ξέρουμε το ρόστερ. Όταν διαμορφωθεί το ρόστερ τότε θα δούμε τους στόχους μας. Πάμε να ξεκινήσουμε κάτι νέο σε όλα τα μέτωπα.

Το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Μου άρεσε αυτό πέρσι που ξεφύγαμε από το μονοπώλιο, δόθηκε μάχη και υπήρχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Ο ΠΑΟΚ αδιαμφισβήτητα θα είναι δυνατός του χρόνου, αλλά δεν μπορώ να πω από τώρα ποιος θα είναι αυτός που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, δεν θέλω καν να πω ποιους θεωρώ φαβορί γιατί ακόμη οι ομάδες διαμορφώνονται».