Καλπασμός για τον Απόλλωνα

Τη δυνατή έδρα του επιβεβαίωσε ο Απόλλων Σμύρνης επικρατώντας με 2-1 του Ηρακλή Ψαχνών για την 20ή αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε για εξετάσεις ο τερματοφύλακας Μανιάτης των φιλοξενούμενων.

Τη δυνατή έδρα του επιβεβαίωσε ο Απόλλων Σμύρνης επικρατώντας με 2-1 του Ηρακλή Ψαχνών για την 20ή αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε για εξετάσεις ο τερματοφύλακας Μανιάτης των φιλοξενούμενων.

Με τη νίκη στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας ανέβηκε στο 8-2-0 ως γηπεδούχος, φθάνοντας τους 40 βαθμούς. Υπολείπεται -1 της δεύτερης Παναχαϊκής και -10 της πρωτοπόρου ΑΕΚ. Αντίθετα, τα Ψαχνά έμειναν στους 16 και βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού στην ενδέκατη θέση.

Ο Τζιόρας στο 62΄ άνοιξε το σκορ για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τον Ανγκούλο στο 75΄ να κάνει το 2-0. Στο σημείο αυτό ο γκολκίπερ Μανιάτης του Ηρακλή έχασε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Το τελικό 2-1 σημείωσε στο 97΄ ο Γουόρντεν.

Οι συνθέσεις:
Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης, Κύργιας (48′ Τζιώρας), Κοτσώνης, Ηρακλής, Πινέιρο, Λαγός (88′ Χατζής), Άρσιτς (70′ Μπαμ Μπαμ), Βάντερσον, Ανγκούλο.
Ηρακλής Ψαχνών (Ηλίας Φυντάνης): Μανιάτης (75′ Μελίσσας), Παληγεώργος, Ραπτάκης (74′ Ενρίκο), Τσούπρος, Μπακομήτρος, Βασίλης Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Σικαλιάς (74′ Μπαλαράμπε), Ράντι, Νικολίτσης, Γουόρντεν.

Στο άλλο παιχνίδι για την 20ή αγωνιστική, στον Άγιο Δημήτριο, ο Άλιμος έχασε από τον Αχαρναϊκό με 1-0 με το μοναδικό γκολ του αγώνα να το σημειώνει ο Ταμπάκης στο 55΄ για τους φιλοξενούμενους. Στους 17 πόντους έμειναν οι Τράχωνες Αλίμου, στους 30 ανέβηκε η ομάδα του Μενιδίου.

Οι συνθέσεις:
Άλιμος (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός, Σταύρου (83′ Τιάγκο), Καρακώστας, Ιωάννου, Σαγανάς, Μπονγκ, Μπεριέξ, Παντελής, Ντα Σίλβα (64′ Κάρδαρης), Καραμέρης (46′ Γαβριήλ), Νικολόπουλος
Αχαρναϊκός (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Τσιάμης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ταμπάκης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος (79′ Χατζηκοσμάς), Νιάρος, Ιωαννίδης, Ίλιεφ (65′ Αθανασίου), Ιορδανίδης (90′ Παπατόλιος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.