Ευχαρίστησε την ΑΕΚ η Παναχαϊκή

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της την Τετάρτη ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη φιλοξενία κατά το χθεσινό παιχνίδι των δύο ομάδων.

Δημοσίευση: 25/02/2015 - 17:15

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της την Τετάρτη ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη φιλοξενία κατά το χθεσινό παιχνίδι των δύο ομάδων.

Επίσης, οι Πατρινοί συνεχάρησαν και τους παίκτες τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν απέναντι στην Ένωση. Αναλυτικά:

«1. Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας , το Διοικητικό συμβούλιο , οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές θέλουμε να εκφράσουμε με τον πιο θερμό τρόπο τις ευχαριστίες μας προς το Δ.Σ., τους ποδοσφαιριστές , τους προπονητές αλλά και τους οπαδούς της Π.Α.Ε. ΑΕΚ για την φιλοξενία την οποία απολαύσαμε στο χθεσινό ντέρμπυ για την πρώτη θέση με την ιστορική ΑΕΚ. Την εποχή κατά την οποία βιώσαμε προ ολίγων ημερών την απόλυτη χυδαιότητα και την απόλυτη επικινδυνότητα σε αντίστοιχο ντέρμπυ της Super League  με ακριβώς την ίδια βαθμολογική διαφορά , η συμπεριφορά της όλης ΑΕΚ προς όλους μας, μας υποχρεώνει να το αναδείξουμε. Επιφυλασσόμεθα να ανταποδώσουμε την ίδια φιλοξενία στο επόμενο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων μας στα play - off.

2. Ο πρόεδρος και  το Διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλουμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές μας γιατί στο χθεσινό παιχνίδι με την ιστορική  Π.Α.Ε. ΑΕΚ αφενός μεν μας έκαναν περήφανους αφετέρου απέδειξαν ότι αυτή η ομάδα της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις καλύτερες ομάδες της Super League. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές  και οι λίγοι έμπειροι αρχηγοί τους κάθε μέρα γίνονται καλύτεροι και σαν ομάδα και σαν άτομα και χαρίζουν στο στερημένο Ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό πολύ όμορφες ποδοσφαιρικές σκηνές».