Ροκάκης: “Το καλύτερο με τον Παναθηναϊκό”

Πεπεισμένος πως οι παίκτες του Κισσαμικού θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στις δυο αναμετρήσεις του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Αντώνης Ροκάκης.

Πεπεισμένος πως οι παίκτες του Κισσαμικού θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στις δυο αναμετρήσεις του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Αντώνης Ροκάκης. Ο Έλληνας τεχνικός παραδέχτηκε πως το έργο της ομάδας του θα είναι αρκετά δύσκολο, ενώ αναφέρθηκε και στον μετεγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του, εν όψει Ιανουαρίου. Αναλυτικά δήλωσε:

Για το κακό ξεκίνημα και την εξαιρετική συνέχεια: «Οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ξέρετε στη Β’ Εθνική, δεν μας βοήθησαν στο ξεκίνημά μας. Όμως όπως είδατε τα τελευταία πέντε παιχνίδια που έπαιξε η ομάδα μέσα σε 14 ημέρες είχαμε 4 νίκες και μία ισοπαλία, προκριθήκαμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στους 16 του Κυπέλλου, κληρωθήκαμε με τον Παναθηναϊκό και η ομάδα είναι σε πολύ καλή πορεία. Θα έχουμε τώρα μεταγραφικές ενισχύσεις. Καλές γιορτές να ευχηθούμε σε όλους και προχωράμε δυνατά». 

Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: «Από μόνη της η πρόκριση στους 16 μας δίνει μία προστιθέμενη αξία στη φανέλα και το brand name της ομάδας κατ’ επέκταση και μία κλήρωση με τον Παναθηναϊκό, που είναι μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, θα υποστηρίξουμε τον θεσμό στο έπακρον και όπου πάει». 

Για τις μεταγραφές: «Είμαστε σε εξέλιξη στις μεταγραφές, δεν μπορώ να πω κάτι. Θα γίνουν μεταγραφές, θα ενισχυθεί η ομάδα γιατί έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην πορεία, με τις αναβολές του πρωταθλήματος συν τα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε γύρω στα 13 παιχνίδια μέσα σε 45 ημέρες. Δεν γνωρίζουμε τον αριθμό των μεταγραφών, θα μιλήσουμε με το τεχνικό τιμ και θ’ αποφασίσουμε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.