Πήρε Νταμαρλή η Επισκοπή

Παίκτης της κρητικής ομάδας θα είναι ως το τέλος της σεζόν 2014/2015 ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής, που ανακοινώθηκε την Τετάρτη (11/2).

Παίκτης της κρητικής ομάδας θα είναι ως το τέλος της σεζόν 2014/2015 ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής, που ανακοινώθηκε την Τετάρτη (11/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επισκοπής:

«Ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής είναι η 6η χειμερινή μεταγραφή της ομάδας μας! Ο δυναμικός αμυντικός βρίσκεται ήδη στο Ρέθυμνο και πραγματοποίησε τις πρώτες του προπονήσεις με την ομάδα μας.

Ο 23χρονος, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πριν από λίγο, έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρό μας, κ. Μιχάλη Νικολιδάκη για μια συνεργασία προκειμένου να βοηθήσει και να βοηθηθεί στην εναπομένουσα αγωνιστική περίοδο.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας αναφέρει: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει τη συνεργασία με ελεύθερη μεταγραφή, του ποδοσφαιριστή, Ερωτόκριτου Νταμαρλή. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε πριν από λίγο από τα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο Νταμαρλής, έχει αγωνιστεί στον Άρη και στη Super League για δύο χρόνια ενώ στο μισό της τρέχουσας σεζόν, βρέθηκε στον Αγροτικό Αστέρα και στη Football League στον β’ όμιλο. Η ομάδα μας τον καλωσορίζει στην οικογένειά της».

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο 23χρονος παίκτης δήλωσε: «Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι στη νέα μου ομάδα. Ήδη έχω προλάβει να γνωριστώ με τα παιδιά (τους νέους μου συμπαίκτες) και το κλίμα είναι εξαιρετικό.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ. Από τη μεριά μου, θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ελπίζω στο τέλος να καταφέρουμε να σωθούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.