«Τρένο» η Ζάκυνθος

Την εξαιρετική πορεία της στον βόρειο όμιλο της Football League συνέχισε η Ζάκυνθος, καθώς επικράτησε 2-0 του Τυρνάβου για τη 14η αγωνιστική και παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ.

Την εξαιρετική πορεία της στον βόρειο όμιλο της Football League συνέχισε η Ζάκυνθος, καθώς επικράτησε 2-0 του Τυρνάβου για τη 14η αγωνιστική και παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ.

Οι νησιώτες μετά τις νίκες επί Ολυμπιακού Βόλου και Λάρισας, επιβλήθηκαν και του Τυρνάβου, δείχνοντας αποφασισμένοι να παλέψουν για την άνοδο τους στη Σούπερ Λιγκ.

Η Ζάκυνθος λοιπόν μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις, ανέβασε την απόδοση της και στο 70′ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Τσοπέλα. Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια, όμως ο ΓΚούρτσας νικήθηκε από τον Ξενοδόχοφ και στο 86′ ο Κρολ με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με αυτή τη νίκη οι νησιώτες «σκαρφάλωσαν» στην τρίτη θέση του βορείου ομίλου της Football League με 27 βαθμούς, σε αντίθεση με τον Τύρναβο, ο οποίος είναι τρεις θέσεις πιο κάτω με 10 βαθμούς λιγότερους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ζάκυνθος (Ν. Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Τσόπελας, Αποστόλου, Καλλιβωκάς, Νόνης, Κριτσμάρεβιτς, Ευθυμιάδης, Μπλέτσας, Πιτταράς (74′ Πέττας), Λέκκας (57′ Κρολ), Χατζησάββας (64′ Κυριακίδης).

Τύρναβος (Α. Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Κισκαμπάνης, Νταντίδης, Μιλουτίνοβιτς, Κυριάκος (56′ Μπιλά), Παπασάββας (47′ Γκούρτας), Όττα (74′ Εμμανουήλ), Ποκόνγκ, Καραμανλής.

Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών)
Βοηθοί: Γκαβέρας, Μεϊντανάς (Αχαΐας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.