“Παρελθόν” από τη Δόξα Δράμας ο Πετρόπουλος

Το ποδοσφαιρικό ταξίδι του Αντώνη Πετρόπουλο συνεχίζεται με τον 32χρονο επιθετικό, πλέον να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο ποδοσφαιριστής αποτέλεσε παρελθόν από τη Δόξα Δράμας στην οποία ενσωματώθηκε στην αρχή της σεζόν και πλέον ετοιμάζεται για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Το ποδοσφαιρικό ταξίδι του Αντώνη Πετρόπουλο συνεχίζεται με τον 32χρονο επιθετικό, πλέον να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 
Ο ποδοσφαιριστής αποτέλεσε παρελθόν από τη Δόξα Δράμας στην οποία ενσωματώθηκε στην αρχή της σεζόν και πλέον ετοιμάζεται για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Παρελθόν αποτελεί από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ο ποδοσφαιριστής Αντώνης Πετρόπουλος μετά από την σημερινή συνάντηση του με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας Νίκο Ιωσηφίδη. Θα θέλαμε να του ευχηθούμε τα καλύτερα για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας» 
ο έμπειρος στράικερ με περισσότερες από 150 συμμετοχές και 40 γκολ στη Super League αναζητά τον 11ο σταθμό της καριέρας του μετά από Αιγάλεω, Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, ΑΕΚ, Καλλονή, Απόλλωνα Σμύρνης, Μπάρι και Δόξα Δράμας, ενώ θήτευσε και ως δανεικός στο Κερατσίνι και το Χαϊδάρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.