Παραμένει στην κορυφή ο Άρης

Το καθήκον του έκανε ο Άρης, αφού επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το καθήκον του έκανε ο Άρης, αφού επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλον τον αγώνα, αρχικά ο Ιντζόγλου έδωσε την κάθετη πάσα στον Ντούνη και αυτός άνοιξε το σκορ στο 39′. Ο Διαμαντόπουλος στις καθυστερήσεις του αγώνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.  

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε από την Άρτα η Παναχαϊκή, η οποία νίκησε τον Καραισκάκη με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ελευθεριάδης στο 27′. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 26 βαθμούς και αύξησαν τη διαφορά τους από τον τρίτο ΟΦΗ που έχει 21. 

Η Καλλιθέα παραχώρησε ισοπαλία στην Βέροια με 1-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, ενώ το γρήγορο γκολ του Συριόπουλου έδωσε ψυχολογία στην ομάδα. Η Βέροια ισοφάρισε στο 47′ με τον Ρούνει και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τα Τρίκαλα κέρδισαν την Σπάρτη με 2-1 και «έπιασαν» στην βαθμολογία τον ΟΦΗ. Ο Κοτσώνης κατάφερε να σκοράρει στο 18′ με τον Βοσνακίδη να διπλασιάζει τα γκολ για τους γηπεδούχους. Αντίθετα, η Σπάρτη μείωσε στο 47′, ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα. 

Βαθμολογική ανάσα για τον Αιγινιακό που πήρε το τρίποντο αφού κέρδισε με 1-0 τον Πανσερραϊκό. Ο Σοφιανής έβαλε το νικηφόρο γκολ στο 28′ λεπτό για του γηπεδούχους. 

Στα Χανιά ο Κισσαμικός επικράτησε της Αναγγένησης Καρδίτσας με 1-0 και ανέβηκε στην 9η θέση. Οι Κρητικοί κέρδισαν πέναλτι και ο Σάλιακας στο 18′ έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.