Χωρίς νικητή το ντέρμπι, νίκες για Δόξα, ΑΕ Καραϊσκάκη (video)

Ισόπαλοι χωρίς σκορ Απόλλων Πόντου και Παναχαϊκή στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Football League. Νίκες για Δόξα και ΑΕ Καραϊσκάκης. Τρεις ομάδες ισόβαθμες στη 2η θέση.

Ισόπαλοι χωρίς σκορ Απόλλων Πόντου και Παναχαϊκή στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Football League. Νίκες για Δόξα και ΑΕ Καραϊσκάκης. Τρεις ομάδες ισόβαθμες στη 2η θέση. 


Απόλλων Πόντου-Παναχαϊκή 0-0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της δεύτερης θέσης της Football League, καθώς Απόλλων Πόντου και Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0 σε αγώνα για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

H ομάδα της Πάτρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν στο 7ο λεπτό ο Ελευθεριάδης είδε τον Πολίτη να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε. Πέναλτι έχασε και ο Απόλλων Πόντου, ο οποίος είδε τον Πορτουλίδη στο 60′ να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ. 

Η Παναχαϊκή έχασε μία ακόμα σημαντική ευκαιρία στο 74’ όταν Μωραϊτης και Κυνηγόπουλος είδαν τον Πολίτη να αποκρούει και στις δύο περιπτώσεις τις προσπάθειές τους. 

Ντεμπούτο στο πάγκο των Πατρινών για τον Χρήστο Καραπίτσο, ο οποίος διαδέχθηκε τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα μοιράζονται την 2η θέση Απόλλων Πόντου, Παναχαϊκή και Απόλλων Λάρισας με 40 βαθμούς. 

Οι ενδεκάδες:
Απόλλων Πόντου: Πολίτης, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Καλαϊτζίδης, Πουρτουλίδης, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Κυβελίδης.
Παναχαϊκή: Σούλης, Πολίμος, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης, Moshni, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Τσελεπίδης.



Δόξα Δράμας – Απόλλων Λάρισας 2-0

Σπουδαία νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας σημείωσε στη Δράμα η Δόξα, η οποία επικράτησε 2-0 για την 23η αγωνιστική της Football League. Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετά από 52 δευτερόλεπτα άνοιξαν το σκορ με τον Κρητικό έπειτα από κάθετη του Πατράλη. Η ομάδα του Σπανού διπλασίασε τα τέρματά της στο 79ο λεπτό με γκολ του Κρουθ, ο οποίος σκόραρε με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή. 


Οι ενδεκάδες: 


Δόξα Δράμας
: Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Καψάλης, Ανδρέου, Πατράλης, Μακρής, Μάρτινς, Κρητικός (68′ Κρουθ), Μπαϊκαρά, Πέρεθ (61′ Ρουγκάλας)

Απόλλων Λάρισας
: Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης (71′ Γκουντρουμπής), Κοντοές (46′ Αιγιώτης), Καρατάσιος, Χατζής, Λίταινας (77′ Ζίκο), Μαρκολίνο, Τασιούλης, Μπραμπίγια, Λουκάο


ΑΕ Καραϊσκάκης-Ηρακλής 1-0

Πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις σημείωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία επιβλήθηκε 1-0 του Ηρακλή εντός έδρας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τζιώρας στο 26ο λεπτό έπειτα από κεφαλιά του Καπία. Η ομάδα της Άρτας είχε δοκάρι στο 59ο λεπτό σε σουτ του Παναγιώτου. O Ηρακλής είχε σημαντική ευκαιρία στο 92’ με τον Παπαδόπουλο, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε από τον Μέλκα σε κόρνερ. 

Σε… μπελάδες ο Ηρακλής μετά από αυτή την ήττα, καθώς με 30 βαθμούς βρίσκεται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού και έχει μπροστά του δύσκολο πρόγραμμα αγώνων. 


Οι συνθέσεις


ΑΕ Καραϊσκάκης
: Μέλκας – Παπανίκου, Καπίας, Παντίδος, Παναγιώτου – Κρούσιελ, Ροντρίγκεζ, Ψιάνος, Χούσος, Βουκμίροβιτς – Τζιώρας

Ηρακλής
: Γιαγκιόζης – Καζναφέρης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Βιτλής – Ντούνης, Παναγιωτούδης, Κλέιτον, Κωστούλας, Ορφανίδης – Νιαμπούγιου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.