Μόνος με ανατροπή στη δεύτερη θέση ο Απόλλων Λάρισας

Στη δεύτερη θέση της Football League οι Θεσσαλοί, μετά και την σπουδαία επικράτηση τους με 3-1 επί του Απόλλωνα Πόντου, στην εμβόλιμη 24η στροφή.

Αν και βρέθηκε πίσω με 1-0, ο Απόλλων Λάρισας πήρε την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου, στη «μάχη» της δεύτερης θέσης.
Οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι στην αρχή του ματς και προηγήθηκαν με τον Δημητριάδη (10′), αλλά οι Θεσσαλοί έδειξαν… ψυχή και ανέτρεψαν το σκορ, με πρωταγωνιστή τον Μπραμπίγια που σημείωσε δύο τέρματα (62′, 85′), με το 1-1 να γίνεται πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Λίταινα (45′).
Πλέον, βρίσκονται μόνοι τους στη δεύτερη θέση, καθώς η Παναχαϊκή γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον ΑΟΧ-Κισσαμικό.
Σκόρερ: 45′ Λίταινας, 62′, 85′ Μπραμπίγια – 10′ Δημητριάδης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρας, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Μπραμπίγια, Ράμος (56′ Τασιούλης), Λουκάο (89′ Μπριμάι), Λίταινας, Μαρκολίνο
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Καλογέρης, Θεολόγου, Σαμαράς, Ολαϊτάν (21′ λ.τρ. Λουφάκης)
Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Παπαδάκης (Ημαθίας), Δεμερτζής (Πέλλας)
Έκπληξη στην Πάτρα
Το… μπαμ της αγωνιστικής έκανε στην έδρα της Παναχαϊκής ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, ο οποίος πήρε το «διπλό» με 3-1 στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο των Αχαιών.
Σκόρερ της μεγάλης επικράτησης των Κρητικών ήταν οι Κάσσος (7′, 73′) και Αρναρέλλης (53′). Οι γηπεδούχοι τελείωσαν με 10 παίκτες τον αγώνα, καθώς αποβλήθηκε στο 69′ με δεύτερη κίτρινη ο Τσελεπίδης, ενώ το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Ελευθεριάδη (87′) στο τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 87′ Ελευθεριάδης – 7′, 73′ Κάσσος, 53′ Αρναρέλλης
Κόκκινες: 69′ Τσελεπίδης
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Τσιώλης): Πέτριτς, Σταμόπουλος, Αργυρόπουλος, Πλέγας (27΄ Μπαστακός), Φουρλάνος (76΄ Παπατόλιος), Ελευθεριαδης, Μοσνί, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Μωραιτης (46′ Κολ), Τσελεπίδης
ΑΟΧ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Αλι, Παπαχρήστος, Φάζος, Μουμίν, Σελινιωτάκης, Τεγούσης, Ρισκι (82΄ Αποστολόπουλος), Αρναρέλλης (74΄ Βρεττός), Κάσσος, Κουσκουνάς (38΄ Τόλι λ.τ.)
Διαιτητής: Αντωνίου (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Καραθανάσης – Γουρνιάς (Αν. Αττικής)
«Τρίποντο» ζωτικής σημασίας για ΑΟΤ
Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τα Τρίκαλα, που με το γκολ του Μαρκόφσκι (33′) έφτασαν σε μια σπουδαία επικράτηση, στην προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να παραμείνουν στην κατηγορία.
Σκόρερ: 33′ Μαρκόφσκι
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Λάσκαρης, Τριανταφυλλάκος, Μαρκόφσκι, Τσιμίκας, Ράντι.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Αναστόπουλος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Σπ. Κρητικός, Τουράμ, Σιατραβάνης, Αναστασίου, Μότα, Ιωάννου, Λινάρδος, Θεοδωράκης, Νικιτς.
Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Ζήρδας (Αθηνών), Φράγιος (Μακεδονίας)
Συντριβή για Σπάρτη από Πλατανιά
Με τρία τέρματα στο διάστημα 50′-54′ οι Κρητικοί πήραν μια εύκολη νίκη με 7-0 επί της Σπάρτης. Το 1-0 έγινε από τον Λουκίνα στο 6′, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Έπειτα, στο 50′ ο Παπανικολάου έκανε το 2-0, ο Νάτσης με αυτογκόλ στο 52′ έγραψε το 3-0 και ο Λουκίνας με το δεύτερο τέρμα του στο 54′ διαμόρφωσε το 4-0.
Οι Κρητικοί συνέχισαν να… πυροβολούν και ο Μιγκέλς στο 69′ σημείωσε το 5-0, πριν ο Λουκίνας στο 79′ ολοκληρώσει το χατ τρικ του, για το 6-0, ενώ το τελικό 7-0 διαμορφώθηκε από τον Παπουτσογιαννόπουλο.
Σκόρερ: 6′, 53′, 79′ Λουκίνας, 50′ Παπανικολάου, 52′ Νάτσης (αυτ), 69′ Μιγκέλ, 90+1′ Παπουτσογιαννόπουλος.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τάτσης): Γκοτ, Στ. Ποζατζίδης (56’ Παπουτσογιαννόπουλος), Ρουσσάκης, Κόρτσταμ (70’ Πουρζιτίδης), Τσαμούρης, Παπανικολάου (78’ Κωστίκος), Μποσέτι, Καραγκούνης, Νίλι, Μιγκέλ, Λουκίνας
ΣΠΑΡΤΗ (Αποστολάκος): Σφέτσος, Φραγκούλης, Δαδάκος (61’ Αγγελόπουλος), Νάτσης (53’ Αρώνης), Ζιεμάν, Ντούσκας, Τιράρντ, Βαλμάς, Ζαχαριουδάκης, Λόπεζ, Καινούργιος (29’Λώλος)
Διαιτητής: Καδάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Σπήλιος (Αχαΐας) – Πλάκας (Δυτ. Αττικής)
Το καθήκον του ο Εργοτέλης
Τη νίκη με 4-1 απέναντι στον ουραγό Αιγινιακό πήραν οι Κρητικοί. Ο Εργοτέλης ήταν ουσιαστικός και ο πήρε το «τρίποντο». Σκόρερ οι Έφορντ (43′, 90+1′(πεν.)), Ροβίθης (70′) και (73′) Μανουσάκης. Το μόνο που κατάφερε ο Αιγινιακός ήταν να μειώσει σε 3-1 (84′) με τον Σοφιάνη (84′).
Σκόρερ: 43′, 90+1′(πεν.) Έφορντ, 70′ Ροβίθης, 73′ Μανουσάκης – 84′ Σοφιανης
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μαζουλουξής, Μπρους, Τσέλιος, Γροντής, Μανουσάκης, Κουατένγκ (59′ Κατσούρι), Έφορντ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Καρατζά): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης Σ., Στάνιτς, Πετρούσης, Ζήσης, Βελκόσκι, Βλαχομήτρος, Πιαστόπουλος, Κούστα, Έππας, Παπαδόπουλος
Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθήνας)
Βοηθοί: Νιδριώτης, Νικολάου (Αθήνας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.