Νίκη και κορυφή για τον Ολυμπιακό Βόλου

Η ομάδα της Μαγνησίας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την ήττα του Παναιγιάλειου και με τη νίκη 2-1 επί του Πανηλειακού «έπιασε» την κορυφή του Νότιου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ.

Η ομάδα της Μαγνησίας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την ήττα του Παναιγιάλειου και με τη νίκη 2-1 επί του Πανηλειακού «έπιασε» την κορυφή του Νότιου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 17 βαθμούς, μετά από οκτώ αγωνιστικές, αφήνοντας την ομάδα του Αιγίου στη δεύτερη θέση και τους 15. Για τον Πανηλειακό ήταν η τρίτη εκτός έδρας ήττα σε τέσσερις αγώνες, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στους 13 πόντους.

Ο Δημήτρης Χαλούλος άνοιξε το σκορ για τους Πυργιώτες στο 15΄, χωρίς ο Πανηλειακός να είναι καλύτερος και με τον Ολυμπιακό Βόλου να χάνει τις καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 30΄ οι Βολιώτες έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με γκολ του Γενγκά, έπειτα από ασίστ του Πόνσε, σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο.

Στο 69΄ ο Πανηλειακός έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Γανωτή, εξέλιξη που εκμεταλλεύτηκαν οι «ερυθρόλευκοι». Η πίεση που άσκησαν εντάθηκε, με τον Μάριο Μπρέσκα στο 81΄ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Βόλου και να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Στην επόμενη φάση (82΄) ο Στάθης Ρόκας αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα και οι γηπεδούχοι να τελειώσουν το 90λεπτο με δέκα ποδοσφαιριστές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.