Δημητρίου: «Ανεπανάληπτος ο κόσμος του Πανηλειακού»

Ο προπονητής του Πανηλειακού Πέτρος Δημητρίου εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον κόσμο του Πανηλειακού, απονέμοντάς του τα εύσημα για την μέχρι τώρα συμπαράσταση στην ομάδα.

Ο προπονητής του Πανηλειακού Πέτρος Δημητρίου εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον κόσμο του Πανηλειακού, απονέμοντάς του τα εύσημα για την μέχρι τώρα συμπαράσταση στην ομάδα.

Ο Δημητρίου σε δηλώσεις του υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Ο φίλαθλος κόσμος του Πανηλειακού είναι ανεπανάληπτος και προσωπικά θεωρώ ότι μέχρι τώρα έχει κλέψει τις εντυπώσεις. Δεν μας άφησε ποτέ μόνους, έδωσε βροντερό παρών όπου και αν παίξαμε και «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή αυτή την μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι βρέθηκε δίπλα στην ομάδα, σε όποιο γήπεδο και αν αγωνισθήκαμε και έχει αποδείξει την αγάπη του για τον Πανηλειακό. Ιδιαίτερα οι οργανωμένοι αποτελούν το δυναμικό κομμάτι του κόσμου και προσωπικά θέλω να τους ευχαριστήσω για την συμπαράσταση και να υποσχεθούμε όλοι μέσα από την ομάδα ότι θα προσπαθούμε συνεχώς για να τους δώσουμε ακόμη μεγαλύτερες χαρές».

Ο Δημητρίου, μαζί με τους συνεργάτες του, συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας  για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Στον Πύργο βρέχει συνεχώς τις τελευταίες ημέρες και αυτό κάνει πιο δύσκολες τις προπονήσεις, όπου δεν λέιπει το πάθος και η αποφασιστικότητα, ενώ τα προβλήματα δείχνουν να μειώνονται σημαντικά.

Πάντως ο τεχνικός δείχνει αποφασισμένος να περιμένει και να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια που έχει στην διάθεση του, προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, ώστε να βγάλει τα οριστικά του συμπεράσματα, αναφορικά με τους παίκτες που θα έχει στην διάθεση του για το παιχνίδι στο Βόλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.