Περισσότερες λύσεις στον Πανηλειακό

Οι παίκτες του Πανηλειακού επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το χθεσινό ρεπό και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι παίκτες του Πανηλειακού επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το χθεσινό ρεπό και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μάλιστα όλα δείχνουν ότι ο τεχνικός της Πυργιώτικης ομάδας Πέτρος Δημητρίου θα έχει περισσότερες λύσεις για το παιχνίδι αυτό, αφού όλα δείχνουν ότι τα προβλήματα θα αρχίσουν να μειώνονται.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στην διάθεση του τους Νάστο και Λιόση που εξέτισαν τις ποινές τους και ασφαλώς η επιστροφή τους δυναμώνει ιδιαίτερα την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Παράλληλα Καλαϊτζίδης και Πίγκλα ξεπέρασαν τα προβλήματα με την ίωση, που τους άφησαν εκτός ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, ανεβάζουν καθημερινά στροφές και δείχνουν και αυτοί έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα.

Τέλος αναμένεται πλέον να είναι και ο Σταματής, που την Κυριακή κάθισε στον πάγκο και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, όμως δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς και περιμένει και αυτός να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Από την άλλη πλευρά ο Λίτσος έχει ένα σπασμό στον δικέφαλο, χωρίς πάντως η περίπτωση του να προκαλεί κάποια ιδιαίτερα ανησυχία, ενώ σίγουρα από το παιχνίδι στον Βόλο θα απουσιάσουν οι Θωμόπουλος, Κωνσταντινίδης και Καραπέτσας.

Στο μεταξύ ο άμεσος συνεργάτης του Δημητρίου, Λευτέρης Βελέντζας, αναφερόμενος στην ομάδα είπε χαρακτηριστικά : «Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ σωστά και θεωρώ ότι όλα αυτά βγαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και προσωπικά θεωρώ ότι ο Πανηλειακός έχει ακόμη περισσότερα περιθώρια βελτίωσης. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, μετέχουν πολλές και καλές ομάδες, ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα έντονος και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να ανταποκριθούμε σε όλες τις προκλήσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.