Δημητρίου : «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Ο Πανηλειακός, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από τραυματισμούς και τιμωρίες, δείχνει πανέτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή.

Ο Πανηλειακός, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από τραυματισμούς και τιμωρίες, δείχνει πανέτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή.

O τεχνικός της ομάδας Πέτρος Δημητρίου σε δηλώσεις που έκανε υποστήριξε : «Πρόκειται για ένα ντέρμπι και εμείς από την δική μας πλευρά είμαστε έτοιμοι προκειμένου να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε να έχουμε δίπλα μας αυτό0ν τον υπέροχο κόσμο του Πανηλειακού, που μέχρι τώρα έχει στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του την ομάδα.

Η μέχρι τώρα παρουσία του είναι συγκλονιστική και θεωρώ ότι με την αμέριστη βοήθεια του μπορούμε να τα καταφέρουμε και να προχωρήσουμε. Άλλωστε παίζουμε μέσα στην έδρα μας, αυτό είναι ένα αβαντάζ για μας και μπορούμε να  ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα.

Παράλληλα οι παίκτες που θα κληθούν να μπουν μέσα στο γήπεδο είναι πανέτοιμοι, ενώ το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και αυτό μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία».

Ο τεχνικός του Πανηλειακού δεν θα έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Νάστο και Λιόση και τους τραυματίες Κωνσταντινίδη, Όσκαρ, Θωμόπουλο.

Αντίθετα όλα δείχνουν ότι ο Σταματής θα είναι στην αποστολή και δεν αποκλείεται να βοηθήσει για κάποιο χρονικό διάστημα την ομάδα, ενώ ο Δημητρίου θα πάρει μαζί του και τον νεαρό Βασίλη Παπαδημητρίου θέλοντας να δίνει ευκαιρίες και σε παιδιά από την ομάδα νέων που κάνουν μεγάλη προσπάθεια.

Στο μεταξύ  ο Πανηλειακός δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που προσέφεραν στην ομάδα. Έτσι αύριο πριν την έναρξη του αγώνα η ΠΑΕ Πανηλειακός θα βραβεύσει τον τέως πρόεδρο Τάκη Αντωνόπουλο (ο οποίος  ήταν στη διοίκηση τη δεκαετία του 70 ) καθώς επίσης και τους παλαίμαχους παίχτες Χρήστο Χήτο και Θεόδωρο Θεοχαρόπουλο που διέπρεπαν την δεκαετία του 1970. Χαρακτηριστικά για τον παλαίμαχο παίχτη Θεοχαρόπουλο λέγεται ότι ήταν ένας από τους καλύτερους γκολτζήδες με πάρα πολύ δυνατό σουτ!

Η νέα διοίκηση του Πανηλειακού δεν ξεχνά τους προέδρους που πέρασαν από το πόστο της διοίκησης σε παλαιότερα έτη, αλλά και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και θα τους τιμήσει σταδιακά όλους όσους πρόσφεραν στον σύλλογο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.