Σε τροχιά ανόδου τα Χανιά

Το γκολ του Πάγκαλου στο 3ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τη σημαντική νίκη (2-1) στα Χανιά στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ.

Το γκολ του Πάγκαλου στο 3ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τη σημαντική νίκη με 2-1 στα Χανιά στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Φουτμπολ Λιγκ.

Με τη νίκη τους αυτή οι Κρητικοί μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της ανόδου καθώς έφτασαν τους 11 βαθμούς, ενώ παράλληλα πήραν και τη ρεβάνς από την ομάδα της Εύβοιας για την ήττα (0-1) στο ματς του πρώτου γύρου.
Για τον Ηρακλή αυτό ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας γκέλα μετά την ισοπαλία 1-1 με το Φωστήρα την 7η αγωνιστική(ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις).
Σχετικά νωρίς στο παιχνίδι , στο 15ο λεπτό τα Χανιά μπήκαν μπροστά στο σκορ χάρις στο καταπληκτικό σε γκολ του Τσάτσου που από τα 30 μέτρα κεραυνοβόλησε τον Αθανασόπουλο.
Τα Ψαχνά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 59ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπουμάλ. Την ποινή κέρδισε ο ίδιος ο σκόρερ ο οποίος ανατράπηκε από τον Μανωλά.
Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι είχε ανοίξει πάρα πολύ με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ της νίκης κάτι το οποίο πέτυχαν τα Χανιά με την κεφαλιά του Πάγκαλου ακριβώς στην λήξη του ματς

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Τουμπακάρης (Αθηνών)

Ηρακλής Ψαχνών
(Θ. Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Χ. Πατσατζόγλου, Γκεμίσης. Μπουμάλ, Κρητικός, Γκμπαγκουιντί, Σταματής.
ΑΟ Χανιά (Μ. Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Πιθαρούλης, Παπατζίκος, Μανωλάς, Γκούμας, Πότσι, Καμπλιώνης, Πάγκαλος, Τσάτσος, Λουκίνας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.