Γράφας: «Μας επηρέασε η κούραση»

Ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, Θωμάς Γράφας μετά την αναμέτρηση με τον Φωστήρα εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, Θωμάς Γράφας μετά την αναμέτρηση με τον Φωστήρα εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Άλλο ένα παιχνίδι που η κούραση κάνει μεγάλη εμφάνιση στα πρόσωπα και στα πόδια των παικτών. Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν κινδυνεύσαμε 90 λεπτά, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι μετά, στο 91′, και το πληρώσαμε από ένα στημένο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Κυνηγάμε όλα τα ματς.
Κοιτάζουμε τη συνέχεια και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, γιατί το ένα ματς διαδέχεται το άλλο. Να είμαστε σωστοί για τη συνέχεια. Είμαι 6,5 μήνες στα Ψαχνά, μιλάω μόνο για αγωνιστικά θέματα. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε καλή αντιμετώπιση. Είχαμε έξυπνη αντιμετώπιση, κακή μόνο εξωαγωνιστικά» επεσήμανε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν γίνεται να μάχονται στον αέρα ένας εναντίον ενός και να δίνονται όλα αυτά φάουλ. Εμείς φταίμε και κανείς άλλος. Όσο μπορούμε να διαχειριστούμε την κόπωση και το έμψυχο δυναμικό το κάνουμε. Έτσι θα πορευτούμε. Είναι ένας μαραθώνιος και στο τέλος θα δούμε. Υπάρχει εκνευρισμός ως προς την αντιμετώπιση».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Αν μία ομάδα έχει ρόστερ 25 παικτών και παίζει Τετάρτη -Κυριακή- Τετάρτη και μπορεί να έχει το ίδιο πρόσωπο ελάτε να μου το πείτε. Θα βλέπετε κάθε εβδομάδα τις ομάδες όλο και πιο κουρασμένες. Μέσα σε 30 λεπτά δημιουργήσαμε τρεις φάσεις και μέχρι το 90′ δεν μας έκαναν ούτε μία. Τέσσερις φάσεις ένα γκολ. Γεια σας. Η αναρχία έχει πεθάνει. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ροντέο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.