Έκανε σεφτέ ο Φωστήρας, στο τέλος το «Χ» τα Ψαχνά

Με πέναλτι του Πατσατζόγλου στο 81΄ η ομάδα της Εύβοιας πήρε την ισοπαλία, με 1-1, εκτός έδρας από τον Αιγινιακό και διατήρησε το αήττητό της στερώντας από τους γηπεδούχους τη βαθμολογική άνοδο. Πρώτοι βαθμοί στα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ για τον Φωστήρα, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου.

Με πέναλτι του Πατσατζόγλου στο 81΄ η ομάδα της Εύβοιας πήρε την ισοπαλία, με 1-1, εκτός έδρας από τον Αιγινιακό και διατήρησε το αήττητό της στερώντας από τους γηπεδούχους τη βαθμολογική άνοδο. Πρώτοι βαθμοί στα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ για τον Φωστήρα, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου.

Και οι δύο ομάδες του πρώτου ζευγαριού, ανάμεσα στον Αιγινιακό και τον Ηρακλή Ψαχνών, είναι στους επτά βαθμούς, αήττητες με δύο νίκες και μία ισοπαλία και σαφώς βρίσκονται στο παιχνίδι της ανόδου και των πλέι οφ. Στο Αιγίνιο η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη προηγήθηκε με το σουτ του Μπελόν στο 37΄, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πατσατζόγλου στο 81΄.

Ο Αιγινιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, έκανε δύο ευκαιρίες πριν το γκολ και δικαίως προηγήθηκε με το μακρινό σουτ του Μπελόν. Καλύτερη στιγμή των Ψαχνών, στο δεύτερο 45λεπτο και στο ματς γενικότερα, ήταν η φάση που τους οδήγησε στο τελικό 1-1. Ο Τσούτσης, που μπήκε αλλαγή στο 51΄, κέρδισε το πέναλτι από τον Λιόλιο το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Βασίλης Πατσατζόγλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαϊδης): Τόλιος, Σαμαράς, Χατζής, Κουτσοσπύρος, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιατζιτζόγλου, Μπελόν,Μανζάνο (54΄ Πέντα), Φαμπίνιο, Γκέσιος (69΄ Ζούρκος)
Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Παληγεωργός, Γκεμίσης, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου Β., Σταματής (46΄ Οχάντζα), Ντάνιελ (70΄ Ντελέκος), Κρητικός, Στάγιτς (51΄ Τσούτσης)

Στο γήπεδο του Ταύρου ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στη διαδικασία κι έμεινε στους εννέα βαθμούς, μετά το 1-0 από τον Φωστήρα ο οποίος πήρε τους πρώτους του πόντους στη διαδικασία. Το παιχνίδι κρίθηκε με γκολ του Σμυρλή στο 88΄, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 29΄, για ν΄ ανοίξουν νωρίτερα το σκορ, σε εκτέλεση φάουλ του Γκίνου. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν από το 77΄ με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Δεινόπαπα, τρία λεπτά αφού μπήκε αλλαγή! Οι Βολιώτες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν είχαν την κλασική ευκαιρία στο παιχνίδι, ενώ πριν το 1-0 (συγκεκριμένα στο 84΄) πάλι με τον Γκίνο που είχε το δοκάρι. Ο Τζάκι Ματάισεν για προσωπικούς λόγους δεν βρέθηκε στον πάγκο των νικητών με τον Σβεν Φαντενμπρόεκ να τον αντικαθιστά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φωστήρας (Σβεν Φαντενμπρόεκ): Μοσχονάς, Ρουγκάλας, Κακαράς, Αχείμαστος, Τασουλής, Γκίνο, Γαρουφαλιάς, Μουστόγιαννης (80΄ Γ. Μπαστάνης), Τεγούσης (91΄ Λεοντίου), Λύρας (59΄ Σεχολάρι), Σμυρλής
Ολυμπιακός Βόλου (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Γκίτκος, Καρράς, Μελίσσης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Ρόκας, Κριστομπάλ (81΄ Πινδώνης), Μπρέσκα (74΄ Δεινόπαπας), Μόνχε, Ιωάννου, Γκούρμα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.