«Έπιασε» την Παναχαϊκή η Δόξα

Τη θέση τους στη δεκάδα «κλειδώνουν» οι Δραμινοί, μετά και την εντός έδρας επικράτησή τους με 4-0 επί του Απόλλωνα Πόντου, στο «κλείσιμο» της εμβόλιμης 28ης αγωνιστικής της Football League.

Στην όγδοη θέση βρίσκονται πλέον οι «μαυραετοί», οι οποίοι ήταν ανώτεροι στο παιχνίδι με τους «κοκκινόμαυρους» και με τα δύο γκολ του Κρητικού (12′ και 25′) και από ένα των Πεταυράκη (61′) και Μάρτινς (69′) πήραν την πολυπόθητη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν στην πρώτη δεκάδα της Football League, που θα τους επιτρέψει να αγωνιστούν του χρόνου στη Super League 2.
Από την άλλη ο Απόλλων Πόντου είχε ένα ακυρωθέν γκολ στο ματς, με τον Βεργέτη στο 43′, το οποίο ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά τους.
Παρόλα αυτά η απόφαση δεν άλλαξε και εντέλει δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από αυτή την αναμέτρηση, γνωρίζοντας μια  «βαριά» ήττα, τη 10η τους στο πρωτάθλημα, βρισκόμενοι όμως ακόμη, στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Σκόρερ: 12′, 25′ Κρητικός, 61′ Πεταυράκης, 69′ Μάρτινς
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Σπανός): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Καψάλης, Ανδρέου, Πατράλης, Μακρής, Μάρτινς, Μπαϊκαρά (74′ Λεμονής), Κρητικός (64′ Ρουγκάλας), Δούμτσιος (74′ Πέρεθ)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Μπρίτο, Δημητριάδης, Τσουμάνης (71′ Δαλιανόπουλος), Κυβελίδης, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Μπάμπης (61′ Λουφάκης), Σαμαράς (40′ λ.τρ. Θεολόγου), Βλάχος
ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Βεργέτης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), Εμπλιούκ (Ξάνθης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.