«Περίπατος» για τη Νίκη Βόλου

Τους 50 βαθμούς έφτασε η ομάδα της Μαγνησίας μετά από 24 αγωνιστικές στον Βόρειο Όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ, ουσιαστικά... καπαρώνοντας τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου μετά την ευρεία νίκη με 5-0 επί της τοπικής Αναγέννησης στα Γιαννιτσά.

Τους 50 βαθμούς έφτασε η ομάδα της Μαγνησίας μετά από 24 αγωνιστικές στον Βόρειο Όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ, ουσιαστικά… καπαρώνοντας τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου μετά την ευρεία νίκη με 5-0 επί της τοπικής Αναγέννησης στα Γιαννιτσά.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Θανάση Δημόπουλου έμεινε ουραγός στους 12 βαθμούς, ενώ η Νίκη θα δώσει τη μάχη της στα πλέι οφ για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Στο πρώτο 25λεπτο οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε αμυντικό ρόλο και δέχτηκαν ισχυρή πίεση από την ομάδα του Βόλου, έχοντας ως καλύτερο παίκτη τον γκολκίπερ Χατζηλάρι που όποτε χρειάστηκε έσωσε την Αναγέννηση.

Μέσα σε οκτώ λεπτά, όμως, η Νίκη κατάφερε να σκοράρει δύο φορές (27΄-35΄) και να «καθαρίσει» το παιχνίδι με τα γκολ των Ισαάκ Χόβε (0-1) και Χρήστου Τζιώρα (0-2). Ο Ισπανός Χόβε σημείωσε ακόμη δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (56΄ 0-3, 70΄ 0-4), όπου τα Γιαννιτσά είχαν παραδώσει πνεύμα, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ανιέτε στο 89΄ που νωρίτερα πρωταγωνίστησε σε ουκ ολίγες χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων του κόουτς Βοσνιάδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.