Είχε Πάτο, πήρε το «διπλό»

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της στον Νότιο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ η Παναχαϊκή που επικράτησε 2-1 της Επισκοπής στην Κρήτη.

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της στον Νότιο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ η Παναχαϊκή που επικράτησε 2-1 της Επισκοπής στην Κρήτη. Και τα δύο γκολ της ομάδας της Πάτρας σημείωσε ο Πάτο στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Γιακουμάκης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Οι Αχαιοί πήραν το προβάδισμα στο 54′ με τον Πάτο να τελειώνει ιδανικά μία αντεπίθεση, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο ίδιος παίκτης στο 78′ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Στο ντεμπούτο του Ηλία Φυντάνη… για φέτος στον πάγκο της η Παναχαϊκή πήρε το «τρίποντο» και μείωσε στους 5 βαθμούς τη διαφορά της από τα πλέι οφ και τον Παναιγιάλειο που αγωνίζεται, ωστόσο, την Κυριακή.

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Mανουσάκης (59′ Γιακουμάκης), Βουρβαχάκης, Σπαθαράς, Βιδάλης, Σεληνιωτάκης, Σουμπασάκης (90′ Κονονένκο) Δελήμπασης, Γκονζάλες, Μπρατσιάνι, Δρακάκης (85′ Τριχάκης)

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Παπαδόπουλος, Βαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Χιντζίδης, Μπαλού, Φούφουλας, Πάτο (90’+1′ Αποστολόπουλος), Ντα Κόστα (82′ Βασιλαντωνόπουλος), Xούσα, Βιγιαφάνε, Κοντογουλίδης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.