«Ζωντανός» στο τέλος ο Αιγινιακός

Για όγδοη διαδοχική αγωνιστική έμεινε αήττητος ο Αιγινιακός, μετά και το εκτός έδρας 1-1 με τον Απόλλωνα για την 22η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ.

Για όγδοη διαδοχική αγωνιστική έμεινε αήττητος ο Αιγινιακός, μετά και το εκτός έδρας 1-1 με τον Απόλλωνα για την 22η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους 41 βαθμούς και είναι τρίτοι στο -6 από την Κέρκυρα που έχει 47 κι ένα ματς λιγότερο και στο -3 από τους 44 της Νίκης Βόλου. Ο Απόλλωνας 1926 είναι όγδοος, πλέον, στο -9 από την τέταρτη θέση των πλέι οφ ανόδου.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων για καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η «λασπομαχία» δεν έβγαλε καν καλή φάση για κάποια από τις δύο ομάδες,

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φάσεις ήταν περισσότερες ενώ προέκυψαν και δύο γκολ, μάλιστα μέσα σε πέντε λεπτά. Ο Φάνης Τζανδάρης άνοιξε το σκορ στο 75΄ για τον Απόλλωνα, ο οποίος, όμως, δεν μπόρεσε να κρατήσει το αβαντάζ αυτό. Στο 80΄ ο Γκέσιος, με προσπάθεια εντός περιοχής, ισοφάρισε, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και κράτησε αήττητο για οκτώ αγωνιστικές τον Αιγινιακό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων 1926 (Αλεξίου): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Βέργος, Τζανδάρης, Μωυσίδης, Μεσίνα (77′ Παρμαξίδης), Ναλμπάντης, Πόποβιτς (86′ Αναστασίου), Προβατίδης (46′ Αθανασιάδης)

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κουτσόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ζούρκος (83′ Λαζαρίδης), Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Μανζάνο (79′ Δήμου), Γκέσιος (89′ Καρλάο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.