«Φρούριο» ο Πύργος

Μετά τον Ολυμπιακό Βόλου (1-0) ο Πανηλειακός επικράτησε και του Ηρακλή Ψαχνών, για την 22η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ, με το ίδιο σκορ.

Μετά τον Ολυμπιακό Βόλου (1-0) ο Πανηλειακός επικράτησε και του Ηρακλή Ψαχνών, για την 22η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ, με το ίδιο σκορ.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του κόουτς Παντέλη πέτυχε την έβδομη νίκη σε έντεκα παιχνίδια στον Πύργο, όπου έχει ηττηθεί, μόλις, μία φορά. Ο Πανηλειακός, πλέον, είναι στους 32 βαθμούς και διατηρήθηκε κοντά στην τέταρτη θέση των πλέι οφ ανόδου.

Ο Ηρακλής Ψαχνών του κόουτς Γράφα έχασε για πέμπτη φορά στον Νότιο Όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ κι έμεινε στους 37 βαθμούς ισόβαθμος με τα Χανιά. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 11΄ με τον Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι να σκοράρει με κοντινό σουτ.

Το πρώτο ημίχρονο, πέραν του τέρματος του Σκοπιανού, δεν είχε κάτι άλλο να επιδείξει, με τον Πανηλειακό στο 51΄, με τον ίδιο παίκτη να φτάνει πολύ κοντά στο 2-0 αλλά τον γκολκίπερ Αθανασόπουλο ν΄ απομακρύνει την μπάλα για τον Ηρακλή Ψαχνών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.