Τσαπίδης: “Οι Μουντιαλίτος διδάσκουν Εθνική” (video)

Ο Μιχάλης Τσαπίδης μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και την κάμερα των καναλιών novasports για το ΚΟΜΙΚ "Μουντιαλίτος" που έρχεται για να μας φανερώσει μια διαφορετική οπτική της αγαπημένης μας Εθνικής ομάδας.

Ο Μιχάλης Τσαπίδης μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και την κάμερα των καναλιών novasports για το ΚΟΜΙΚ “Μουντιαλίτος” που έρχεται για να μας φανερώσει μια διαφορετική οπτική της αγαπημένης μας Εθνικής ομάδας.

Διδακτικό, σαφές, απλό το “Μουντιαλίτος” ήρθε για να συμπληρώσει ένα κενό που υπήρχε στα αθλητικά έντυπα του τόπου μας. Ένα Κόμικ αφιερωμένο στην Εθνική Ελλάδος και την χρυσή δεκαετία (2004-2014) στις σελίδες του οποίου αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές και στιγμές από τους κόλπους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Σκοπός του εγχειρήματος είναι όλοι οι φίλοι της “γαλανόλευκης” να έρθουν κατά τι πιο κοντά στην ομάδα, με έναν τρόπο που αγγίζει ευαίσθητες παιδικές χορδές. Ο συγγραφέας του Κόμικ, Μιχάλης Τσαπίδης, έχει ως στόχο να δείξει στον κόσμο το πως λειτουργεί η οικογένεια της Εθνικής μας ομάδας. Καλύτερα όμως ας αφήσουμε τον ίδιο να τα πει στο video που ακολουθεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.