Η Puma λανσάρει το evopower σε διαδραστικό ποδοσφαιρικό event

Η PUMA ξεκίνησε την Παρασκευή την εκστρατεία του «Nature of Believing» για το 2014, με το λανσάρισμα του νέου επαναστατικού ποδοσφαιρικού παπουτσιού evoPOWER σε μια ζωντανή εκδήλωση στην Βαρκελώνη.

Η PUMA ξεκίνησε την Παρασκευή την εκστρατεία του «Nature of Believing» για το 2014, με το λανσάρισμα του νέου επαναστατικού ποδοσφαιρικού παπουτσιού evoPOWER σε μια ζωντανή εκδήλωση στην Βαρκελώνη. Οι Power παίκτες της PUMA Cesc Fabregas, Marco Reus και o Mario Balotelli θέτουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες σε δοκιμασία στον τοίχο evoPOWER, τον ειδικά κατασκευασμένο ποδοσφαιρικό εξομοιωτή, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Hawk Eye για τη μέτρηση της ισχύος και της ακρίβειας των παικτών. Το evoPOWER εμπνεύστηκε από την ελευθερία κίνησης ενός γυμνού ποδιού – ο Fabregas, ο Reus και o Balotelli παρουσίασαν τις δεξιότητές τους και την τεχνολογία ενισχυμένης απόδοσης του παπουτσιού, μέσω τεσσάρων διαδραστικών δοκιμασιών.

Ένα κοινό αποτελούμενο από δημοσιογράφους των εγκυρότερων αθλητικών μέσων ενημέρωσης και τους νικητές διαγωνισμών από όλο τον κόσμο, ενώθηκε με την PUMA στη Βαρκελώνη για να δοκιμάσουν το νέο ποδοσφαιρικό παπούτσι evoPOWER και να παρακολουθήσουν από κοντά την ζωντανή και διαδραστική εκδήλωση. Το λανσάρισμα παρουσιάστηκε από τον θρύλο του ποδοσφαίρου και παίκτη της PUMA Thierry Henry, ο οποίος καθοδήγησε τους παίκτες μέσα από τις προκλήσεις, αποκαλύπτοντας πολύτιμες πληροφορίες για την σχεδιαστική έμπνευση και τα πλεονεκτήματα του νέου προϊόντος.

Το evoPOWER είναι ένα νέο ποδοσφαιρικό παπούτσι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ενισχύει τη φυσική ικανότητα κλοτσιάς του παίκτη, και να βελτιώνει τη δύναμη και την ακρίβεια του όταν σουτάρει τη μπάλα. Εμπνευσμένο από την δύναμη που παράγεται από την ελευθερία της κλοτσιάς με γυμνό πόδι, το evoPOWER διαθέτει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες υποδημάτων της PUMA μέχρι σήμερα στην ποδοσφαιρική της σειρά, και θα φορεθεί στο γήπεδο από τους Cesc Fabregas, Marco Reus, Mario Balotelli, Yaya Toure, Nemanja Vidic, Dante και πολλούς άλλους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.