«Φάλτσα» στη «Χρυσή Μπάλα»

Σοβαρές καταγγελίες έχουν κάνει ήδη επτά προπονητές εθνικών ομάδων, σχετικά με την ψηφοφορία για το βραβείο της «χρυσής μπάλας».

Σοβαρές καταγγελίες έχουν κάνει ήδη επτά προπονητές εθνικών ομάδων, σχετικά με την ψηφοφορία για το βραβείο της «χρυσής μπάλας». Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν πως έχει αλλαχθεί η ψήφος τους, κάτι που αφήνει σκιές. Οι προπονητές είναι των εθνικών ομάδων της Βολιβίας, της Ισημερινής Γουϊνέας, της Δομινικανής Δημοκρατίας, των νησιών Φίτζι, του Κουβέιτ και του Βανουάτου.

Σύμφωνα με την παγκόσμια ομοσπονδία, ο προπονητής του Κουβέιτ, Τζορβάν Βιεϊρά ψήφισε τους Μέσι, Νεϊμάρ και Ρονάλντο, με τον ίδιο να τονίζει πως είχε ψηφίσει τον Ιμπραΐμοβιτς. Ο Χουάν Κάρλος Μπουτζέτι, προπονητής των νησιών Φίτζι, υπογράμμισε πως δεν ψήφισε τον Λεβαντόφσκι, όπως παρουσιάζεται να έκανε από την παγκόσμια ομοσπονδία. Οι καταγγελίες δεν σταματούν εκεί καθώς υπάρχει γκρίνια και για τη σειρά με την οποία φέρονται να ψήφισαν τις επιλογές τους και για το πώς τελικά αυτές καταμετρήθηκαν από την παγκόσμια ομοσπονδία.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Κατάρ, Φαχάντ Αλ Ζαάρα είχε παραδεχτεί πως ο Σεμπ Μπλάτερ του είχε ζητήσει να ψηφίσει τον Ρονάλντο. Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Μου είπε ο πρόεδρος μου να ψηφίσω τον Ρονάλντο, για να βοηθήσω τον Μπλάτερ να καθαρίσει την εικόνα του και αυτό θα ήταν μια ένδειξη εκτίμησης για το Μουντιάλ που θα γίνει εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.