Σάντος: “Νικήσαμε τη Λιθουανία και την κόπωση”

Το γρήγορο γκολ ήταν "κλειδί" σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος στάθηκε και στην κούραση των παικτών του από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Το γρήγορο γκολ ήταν “κλειδί” σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος στάθηκε και στην κούραση των παικτών του από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε ότι η Ελλάδα ήθελε αλλά δεν μπορούσε το κάτι παραπάνω και τόνισε ότι στο τέλος έπαιξε ρόλο η δύναμη και το πάθος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Πετύχαμε τον στόχο μας. Σημειώσαμε τη νίκη που θέλαμε με έναν δίκαιο τρόπο. Το γρήγορο γκολ μας βοήθησε σημαντικά. Δείξαμε στα πρώτα λεπτά το πως μπορούμε να παίξουμε σε τέτοια ματς. Σε εκείνο το σημείο μπήκαμε αρκετά δυνατά. Μπήκαμε στο γήπεδο για βάλουμε γρήγορα ένα τέρμα. Υπάρχει κούραση στους παίκτες. Υπάρχει κόπωση και ορισμένοι δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό, κάτι λογικό αφού έχουν σταματήσει εδώ και κάποιο διάστημα τις υποχρεώσεις τους.

Είδαμε την δική μας ομάδα που ήταν μία ομάδα που ήθελε αλλά δεν μπορούσε το κάτι παραπάνω. Όπως και στα πρώτα λεπτά του πρώτου μέρους έτσι και στην επανάληψη μπήκαμε πάλι δυνατά. Όταν μας βγήκε η κόπωση μέτρησε ο χαρακτήρας, το πάθος και το νεύρο. Δεν νομίζω πως το γήπεδο έπαιξε κάποιο ρόλο. Ήταν ένα γήπεδο όπου μπορούσε να παίξει κανείς. Για μένα έπαιξε ρόλο η κόπωση.

Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε. Από την άλλη οι Λιθουανοί ήταν πιο φρέσκοι και έτρεξαν περισσότερο. Έτσι άνοιγαν κάποιοι χώροι. Εμείς θα πρέπει να ασχοληθούμε με τα δικά μας ματς. Να κοιτάξουμε να τα κερδίσουμε. Δεν εξάρταται από εκεί και πέρα από εμάς. Θα περιμένουμε στραβοπάτημα της Βοσνίας. Δεν θα πρέπει να ξεγράψουμε την Σλοβακία. Μπορεί να κόψει βαθμούς. Ειδικά τώρα που είναι απελευθερωμένη από το άγχος και την πίεση για την 2η θέση είναι ικανή να τα καταφέρει”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.