Το όνειρο έμεινε στο Κισινάου

Η Πολωνία δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από το 1-1 στην έδρα της Μολδαβίας και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη του 8ου ομίλου.

Η Πολωνία δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από το 1-1 στην έδρα της Μολδαβίας και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη του 8ου ομίλου.

Η ομάδα του Βάλντεμαρ Φόρναλικ παρ’ όλο που προηγήθηκε πλήρωσε τις αμυντικές της αδυναμίες, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τους πέντε πόντους στον όμιλο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο έβδομο λεπτό, όταν ο Λεβαντόφσκι βρήκε με κάθετη μπαλιά τον – μέχρι τώρα τουλάχιστον – συμπαίκτη του στη Ντόρτμουντ Μπλαστσικόφσκι, ο οποίος με ψύχραιμο σουτ έγραψε το 0-1.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι έμελλε να ισοφαρίσουν πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Μπόρντιαν να τροφοδοτεί τον Σιντορένκο για να σκοράρει από κοντά στο 37′. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και για ένα δεύτερο γκολ που δεν ήρθε ποτέ και έτσι οι Πολωνοί δείχνουν να εγκαταλείπουν το όνειρο της Βραζιλίας στο Κισινάου…

Μολδαβία – Πολωνία 1-1
Τα γκολ: 37′ Σιντορένκο – 7′ Μπλαστσικόφσκι
ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Ναμάσκο, Γκολοβατένκο, Επουρεάνου, Άρμας, Μπόρντιαν (70′ Τσεμποτάρου), Σιντορένκο, Σουβόροφ (74′ Παστσένκο), Γκάτσαν, Ιονίτα, Ντέντοφ, Άντονιουκ (82′ Οβσεάνικοφ).
ΠΟΛΩΝΙΑ: Μπόρουτς, Γέντρζεϊτσιουκ, Σάλαμον, Κομόφσκι, Βαβρζίνιακ, Μπλαστσικόφσκι, Κριχόβιακ, Πολάνσκι (79′ Σόμπιεχ), Ρίμπους (64′ Κοζέτσκι), Μιερζεγέφσκι (62′ Ζιελίνσκι), Λεβαντόφσκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.