Όποιος θέλει Βραζιλία, ας το δείξει

Αποστολή: Αποστόλης Λάμπος
Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα στο LFF Stadionas κόντρα στην Λιθουανία (21.45). Χωρίς προβλήματα η αποστολή, λίγα τα διλήμματα για Σάντος.

Αποστολή: Αποστόλης Λάμπος
Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα στο LFF Stadionas κόντρα στην Λιθουανία (21.45). Χωρίς προβλήματα η αποστολή, λίγα τα διλήμματα για Σάντος.

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της προκριματικής φάσης δίνει απόψε (21.45) η Εθνική μας ομάδα στο Βίλνιους κόντρα στην Λιθουανία. Ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και θα παρατάξει την ομάδα με το κλασικό του πλέον 4-3-3.

Η γαλανόλευκη εντεκάδα

Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας, δεξιά ο Τοροσίδης κι αριστερά ο Χολέμπας. Στο κέντρο του γηπέδου τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και Μανιάτης. Στην επίθεση οι Σαμαράς και Γκέκας θεωρούνται σίγουροι για το αρχικό σχήμα, ενώ στα δεξιά της επίθεσης Κονέ και Χριστοδουλόπουλος φαίνεται πως είναι οι επικρατέστεροι. Πάντως θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Ταχτσίδης, Σαλπιγγίδης και Νίνης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως συνηθίζει έχει δείξει βίντεο με στιγμιότυπα από αγώνες της Λιθουανίας και έχει τονίσει στους παίκτες του πως πρόκειται για μια πολύ σκληρή ομάδα η οποία τρέχει πολύ και αγωνίζεται με πάθος. Ο Σάντος θέλει να δει την ομάδα του να πιέζει ψηλά και να αποδείξει την ποιότητα της βγάζοντας περισσότερο πάθος από τους αντιπάλους της και τρέχοντας περισσότερο στο γήπεδο.

Η Λιθουανία

Από την πλευρά του ο Τσάμπα Λάσλο προσπαθεί να δημιουργήσει μια αξιόλογη και ανταγωνιστική εθνική Λιθουανίας και τα αποτελέσματα για την ώρα είναι ενθαρρυντικά. Σε ότι έχει να κάνει με την εντεκάδα της ομάδας του, στο τέρμα θα είναι ο Ζούμπας, στο κέντρο της άμυνας οι Κιγιάνσκας και Μικτούτσκις, δεξιά ο Στανκεβίτσιους, αριστερά ο Μικολιούνας, στο κέντρο του γηπέδου οι Ε. Τσεσνάουσκις, Ντ. Τσεσνάουσκις, Πάνκαι και Καλόνας, ενώ στην επίθεση ο Ματουλεβίτσιους και ο Ελιόσιους ή ο Ράζουλις.

Ο διαιτητής

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πορτογάλος Ολεγκάριο Μπενκερένσα που φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στην Εθνική μας ομάδα, καθώς ήταν ο διαιτητής στην αναμέτρηση με την Ουκρανία στο Κίεβο που έστειλε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.