Μπουφόν: "Δεν μου ταιριάζει να είμαι αναπληρωματικός"

Μπορεί να είναι ήδη 41 ετών, ωστόσο ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αρνείται τον ρόλο του αναπληρωματικού, ακόμη και στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.
Δημοσίευση: 16/06/2019 - 16:50
Μπορεί να είναι ήδη 41 ετών, ωστόσο ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αρνείται τον ρόλο του αναπληρωματικού, ακόμη και στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ο Ιταλός πορτιέρο, μίλησε στην «Corriere dello Sport» και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Εδώ και πέντε μήνες μου ξεκαθάρισαν πως μετά το τέλος της σεζόν θα γινόμουν αναπληρωματικός στην ομάδα. Είχα όλο τον χρόνο να το σκεφτώ και αποφάσισα πως αυτό είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Επέλεξα να αφήσω πίσω μου πολλά χρήματα και να μην συνεχίσω στην Παρί. Έτσι βρίσκομαι στο ίδιο σημείο που ήμουν και πέρυσι το καλοκαίρι. Νιώθω ήρεμος και χαλαρός. Έχω κάποιες προτάσεις, αλλά θέλω να βρω αυτό που ψάχνω».

Ο Μπουφόν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει προπονητής: «Θα ήθελα να παρακολουθήσω μια σχολή προπονητών ή να σπουδάσω διοίκηση αθλητισμού. Θέλω να αποκτήσω κι άλλα εφόδια, ώστε να έχω πολλές επιλογές στο μέλλον».