Νόιερ: “Δεν θα χρειαστεί να πάμε σε πέναλτι”

Αισιόδοξος πως η Γερμανία θα καταφέρει να πάρει την νίκη επί της Ελλάδας εμφανίστηκε ο Μάνουελ Νόιερ.

Αισιόδοξος πως η Γερμανία θα καταφέρει να πάρει την νίκη επί της Ελλάδας εμφανίστηκε ο Μάνουελ Νόιερ. Σε όλα τα παιχνίδια των νοκ- άουτ το ενδεχόμενο να υπάρξουν πέναλτι είναι αρκετά πιθανό, ωστόσο ο Γερμανός τερματοφύλακας πιστεύει πως δεν θα χρειαστεί να φτάσουν στα πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νόιερ:

«Βεβαίως δεν θα θέλαμε να συμβεί κάτι τέτοιο (σ.σ. να πάει στα πέναλτι η πρόκριση). Μπορεί να συμβεί και αυτό και έχουμε προετοιμαστεί και για τα πέναλτι. Πρέπει να προετοιμάζομαι για όλα τα ενδεχόμενα. Ότι χρειαστεί να κάνω θα το κάνω. Έχουμε καλή αμυντική λειτουργία», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στα πέναλτι δεν υπάρχει κανόνας. Ο τερματοφύλακας δεν παίρνει εντολές από προπονητές. Εσύ σαν τερματοφύλακας αναπτύσσεις το ένστικτο σου. Δεν θα πάμε στα πέναλτι. Θα βγούμε νικητές από τον αγωνιστικό χώρο».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Όλοι είναι επαγγελματίες και όλοι οι παίκτες θα άξιζαν να παίξουν. Σε αντίθεση με το 2010 έχουμε βελτιώσει κατά πολύ την ομάδα μας. Όσον αφορά τους βασικούς παίκτες στην Μπουντεσλίγκα σίγουρα είναι ιδιαίτερο να κάθονται στον πάγκο. Το κατανοούμε όλοι. Το καλό είναι πως τα δίνουμε όλα στην προπόνηση και όλοι είναι έτοιμοι να μπουν και να αγωνιστούν. Το είδαμε με τον Μπέντερ».

Για την επιθετική γραμμή της Ελλάδας: «Έχουμε αναλύσει τους αντίπαλους επιθετικούς. Γνωρίζουμε ότι είναι μία δυναμική ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Προσπαθούν να παίξουν και στα 90 λεπτά με καλή αμυντική λειτουργία. Οι Γκέκας και Σαμαράς προσπαθούν μέσω μακρινών μπαλιών να βγουν στην αντεπίθεση. Ακόμα και στα στημένα είναι επικίνδυνοι και αυτό είναι σημαντικό και έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο».

Για τον Φάνη Γκέκα: «Αυτό που παρατηρούμε για τον Γκέκα, είναι πως κάνει κάτι εκτός των αρμοδιοτήτων του. Μυρίζει τις φάσεις και βρίσκεται στο σωστό σημείο. Θα τον συνέκρινα με τον Κίρστεν. Είναι στο σωστό σημείο για να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του δίνονται. Όταν κάνουμε εμείς επιθέσεις θα πρέπει να παρακολουθούμε τους αντιπάλους για να μη δημιουργήσουν προβλήματα στις αντεπιθέσεις», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.