Κεντίρα: «Υπομονή με την Ελλάδα»

Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Ελλάδα η Γερμανία, υπογράμμισε ο Σάμι Κεντρία.

Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Ελλάδα η Γερμανία, υπογράμμισε ο Σάμι Κεντρία. Ο μέσος της ομάδας του Γιόακιμ Λεβ τόνισε πως η ελληνική ομάδα είναι αρκετά συμπαγής και πως θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή και στις αντεπιθέσεις.

Αρχικά, ο πολιτογραφημένος Γερμανός μέσος τόνισε: «Η Ελλάδα είναι μία πολύ συμπαγής ομάδα και με καλή ψυχολογία. Τους αρκεί να πετύχουν ένα γκολ και είναι μάστορες στην αποτελεσματικότητα. Θα χρειαστεί υπομονή από την πλευρά μας για να διασπάσουμε την άμυνά τους. Πρέπει να είμαστε κινητικοί και να ψάξουμε το παραμικρό ρήγμα στην άμυνά μας. Θα είναι δύσκολα, αλλά πιστεύω πως έχουμε τις λύσεις».

Στην συνέχεια, ο Κεντίρα αναφέρθηκε και στην παρουσία της Μέρκελ στο γήπεδο: «Η Άνγκελα Μέρκελ φέρνει γούρι στην ομάδα και μας δίνει καλή ψυχολογία. Η επίσκεψή της δείχνει τη σημασία που έχει η εθνική ομάδα για τη χώρα».

Σχετικά, με την απουσία του Καραγκούνη, ο Κεντίρα τόνισε: «Γνωρίζω από παλιά τον Καραγκούνη. Βοηθά πολύ την ομάδα με την εμπειρία του και θα είναι μία απουσία για την Ελλάδα».

Ο Κεντίρα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία των Γερμανών φιλάθλων στο Γκντανσκ: «Έχω ακούσει ότι θα έχουμε στο πλευρό μας περίπου 15.000 Γερμανούς φιλάθλους. Θα είναι σαν να παίζουμε στην έδρα μας».

Από την πλευρά του, ο Τόμας Μίλερ τόνισε; «Οι Έλληνες θα παίξουν σκληρή άμυνα. Εμείς έχουμε τον τίτλο του φαβορί και όλοι οι αντίπαλοι μάς αντιμετωπίζουν παίζοντας κλειστά. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.