Ο Μάγκατ συμβουλεύει τον Λεβ

Ο Φέλιξ Μάγκατ συμβούλεψε μέσω της στήλης του στην εφημερίδα «Die Welt» τον Γιόακιμ Λεβ για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει την εθνική Ελλάδας.

Ο Φέλιξ Μάγκατ συμβούλεψε μέσω της στήλης του στην εφημερίδα «Die Welt» τον Γιόακιμ Λεβ για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει την εθνική Ελλάδας. «Κόντρα σε έναν αντίπαλο που αμύνεται έτσι η Γερμανία δε χρειάζεται δύο εξάρια, τους Σάμι Κεντίρα και Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ και κανέναν θηριώδη επιθετικό, όπως ο Μάριο Γκόμες, ακόμα κι αν είναι παγκόσμιας κλάσης» επεσήμανε ο Μάγκατ.

Και πρόσθεσε: «Αντιθέτως, χρειάζεται επιθετικογενείς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να ντριμπλάρουν και να πασάρουν, όπως ο Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος έχει την ικανότητα να παίξει σε μικρούς χώρους. Διαθέτουμε παίκτες με τέτοια χαρακτηριστικά που ως τώρα βρίσκονταν στον πάγκο, ο Μίροσλαβ Κλόζε, ο Αντρέ Σούρλε ή ο Μάριο Γκέτσε. Το παιχνίδι θα κερδηθεί χαμηλά».

Ο Μάγκατ έγραψε επίσης: «Με τον Σωκράτη της Βέρντερ Βρέμης και τον Παπαδόπουλο της Σάλκε στο κέντρο της άμυνας, οι Έλληνες έχουν κάποιους από τους καλύτερους παίκτες στον αέρα. Παίζοντας με σέντρες, δύσκολα θα έχουμε τύχη. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν ρίσκο, αλλά χωρίς αυτές δύσκολα θα τα καταφέρουμε τελικά. Ο ρυθμός ίσως χαθεί, το ίδιο η ομοιογένεια».

Ο Γερμανός τεχνικός χαρακτήρισε « το πιο δύσκολο παιχνίδι για την εθνική ομάδα της Γερμανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αυτό με τους Έλληνες” και τόνισε: «Σοβαρά, αν έμαθαν κάτι από τον Ρεχάγκελ, αυτό είναι να αμύνονται. Είναι ακόμα εξαιρετικοί σε αυτό. Η οργάνωση που έχουν και το πάθος τους είναι απίστευτα. Μια ματιά στα στατιστικά το αποδεικνύει. Στα δέκα παιχνίδια τους στα προκριματικά δέχτηκαν μόλις πέντε γκολ. Αυτό τους καθιστά πολύ ανεπιθύμητους αντίπαλους. Οι αντεπιθέσεις τους επίσης είναι πολύ αποτελεσματικές. Σχεδόν πάντα πετυχαίνουν ένα γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.