Λεβ: «Σαν να χτυπάς σε βράχο,η ελληνική άμυνα»

Ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του με τρεις νίκες μάλιστα, εμφανίστηκε ο Γιοακίμ Λεβ.
Δημοσίευση: 18/06/2012 - 01:16

Ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του με τρεις νίκες μάλιστα, εμφανίστηκε ο Γιοακίμ Λεβ. Ο τεχνικός της Γερμανίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εθνική Ελλάδας την οποία αντιμετωπίζουν οι γερμανοί στους 8 και χαρακτήρισε με βράχο την αμυντική της λειτουργία.

«Η Ελλάδα είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Πρόκειται για έναν υπολογίσιμο αντίπαλο. Απέναντι στους Έλληνες θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά καθώς έχουν καλή άμυνα και βγαίνουν σε αντεπιθέσεις, προκαλώντας ζημιές.

Για εμάς θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Παρόλα αυτά οι Έλληνες παίζουν περίπου σαν τους Δανούς. Είναι δηλαδή επικίνδυνοι σε επιθέσεις και δυνατοί αμυντικά. Ειλικρινά δεν περίμενα να περάσουν οι Έλληνες απ' αυτόν τον όμιλο.

Η Ρωσία ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου και στο μεταξύ τους ματς είχε 3 με 4 καλές ευκαιρίες. Οι Έλληνες όμως έπαιξαν έξυπνα και νίκησαν. Έτσι προκρίθηκαν.

Σε αυτό το τουρνουά ξέρουν ν' αμύνονται πολύ καλά. Είναι σαν να χτυπάς βράχο! Είναι μία πολύ σκληρή ομάδα και θα είναι μία πρόκληση για εμάς το να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιό της».