27 ποδοσφαιριστές κάλεσε ο Λεβ

Ο μέσος της Σάλκε, Τζούλιαν Ντράξλερ και ο γκολκίπερ της Γκλάντμπαχ, Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν, είναι τα νέα πρόσωπα στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, την αποστολή της οποίας ανακοίνωσε ο Γιοακίμ Λεβ εν όψει της προετοιμασίας των «πάντσερ» για το EURO 2012

Ο μέσος της Σάλκε, Τζούλιαν Ντράξλερ και ο γκολκίπερ της Γκλάντμπαχ, Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν, είναι τα νέα πρόσωπα στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, την αποστολή της οποίας ανακοίνωσε σήμερα ο Γιοακίμ Λεβ εν όψει της προετοιμασίας των «πάντσερ» για το EURO 2012. Στην αποστολή βρίσκονται συνολικά 27 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα «κοπούν» τέσσερις έως τις 29 Μαΐου, οπότε και θα ανακοινωθούν τα ρόστερ των ομάδων που θα βρεθούν στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.
Οι «εκλεκτοί» του Λεβ:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Τιμ Βίζε (Βέρντερ Βρέμης), Ρον-Ρομπερτ Τσίλερ (Ανόβερο), Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν (Γκλάντμπαχ).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Χόλγκερ Μπαντστούμπερ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Φίλιπ Λαμ (Μπάγερν Μονάχου), Μπένεντικτ Χέβεντες (Σάλκε), Ματς Χούμελς, Μάρτσελ Σμέλτσερ (Ντόρτμουντ), Περ Μερτεζάκερ (Αρσεναλ).

ΜΕΣΟΙ: Σβεν Μπέντερ, Μάρτιο Γκέτζε, Ιλκάι Γκιντογάν (Ντόρτμουντ), Λαρς Μπέντερ, Αντρέ Σίρλε (Λεβερκούζεν), Τζούλιαν Ντράξλερ (Σάλκε), Τόνι Κρόος, Τόμας Μίλερ, Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ (Μπάγερν Μονάχου), Σάμι Κεντίρα, Μεσούτ Οζίλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Μάρκο Ρόις (Γκλάντμπαχ).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Λούκας Μποντόλσκι (Κολονία), Κακάου (Στουτγκάρδη), Μάριο Γκόμεζ (Μπάγερν Μονάχου), Μίροσλαβ Κλόζε (Λάτσιο)

Η Γερμανία θα αντιμετωπίσει στις 31 Μαΐου το Ισραήλ, πριν την αναχώρηση της γερμανικής αποστολής για το Γκντανσκ στις 4 Ιουνίου. Τα «πάντσερ» θα αντιμετωπίσουν στις 9 Ιουνίου την Πορτογαλία, στις 13 Ιουνίου την Ολλανδία και στις 17 του ίδιου μήνα την Δανία, στον τελευταίο αγώνα τους για τη φάση των ομίλων του EURO 2012.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.