Μαρτίνς: «Βελτιωμένοι, για την πρόκριση» (video)

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα είναι βελτιωμένος σε σχέση με το ματς της Τσεχίας, κάνοντας τα πάντα για την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Τσάμπιονς λιγκ ήταν ο προπονητής, Πέδρο Μαρτίνς.

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα είναι βελτιωμένος σε σχέση με το ματς της Τσεχίας, κάνοντας τα πάντα για την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Τσάμπιονς λιγκ, εμφανίστηκε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως η παρουσία του κόσμου αύριο στο Φάληρο θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες και τον ίδιο καθώς ο Ολυμπιακός δίνει νωρίς – νωρίς ένα από τα σπουδαιότερα ματς της χρονιάς!

«Σε κάθε χρονικά έχουμε 7-8 ματς έχουμε κάποια ματς που είναι τελικοί. Το αυριανό είναι ένα από τα συγκεκριμένα. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για όλους μας. Για το σύλλογο για τους παίκτες για τον κόσμο. Θέλουμε να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε μια ομάδα που έχει καταφέρει πολλά στο διεθνή χώρο και είναι πολύ επικίνδυνη. Θέλουμε να προκριθούμε και περιμένουμε την βοήθεια του κόσμου μας.
Στο πρώτο ματς είχαμε προβλήματα στην τελική πάσα. Άλλες φορές είχαμε την ανωτερότητα στον αγωνιστικό χώρο κι άλλες η Βικτόρια. Δεν το θέλαμε αυτό και δεν είναι στις βλέψεις μας καθώς σκοπός μας είναι εμείς να κάνουμε το παιχνίδι μας ψάχνοντας το γκολ.
Δουλέψαμε μέσα στη βδομάδα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Θα κάνουμε τα πάντα να έχουμε τον έλεγχο μπροστά στον κόσμο μας. Θα κάνουμε τα πάντα να κερδίσουμε, όμως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την τακτική…
» είπε αναφερόμενος στο αγωνιστικό σκέλος ενώ αναφέρθηκε επίσης και στο επιπλέον «κίνητρο» καθώς ανήμερα της ρεβάνς είναι και τα γενέθλια του προέδρου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη!

«Στόχος μας είναι να κάνουμε αυτό το δώρο στον πρόεδρό μας, όμως θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Θα είμαστε βελτιωμένοι και θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση να δώσουμε χαρά στον κόσμο και τον πρόεδρό μας..»

Αναφερόμενος στον Τυνήσιο Γιασίν Μεριά, που ήταν δίπλα του στο πάνελ της Σ/Τ ο Ίβηρας τεχνικός ήταν κατηγορηματικός αναφορικά με τη συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα :
 
 «Ο Γιασίν Μεριά έδειξε την κλάση του, γύρισε πιο πλούσιος σε εμπειρίες και ήταν τιμή για εμάς αυτό που πέτυχε μπαίνοντας στην καλύτερη 11αδα του Άφρικα Καπ. Του προτείναμε διακοπές όμως αυτός μας είπε πως θέλει να παίξει άμεσα και αυτό δείχνει το μεγάλο πνεύμα της ομάδας.. Αγωνιστικά, είναι πανέτοιμος. Το διαχειρίστηκε μέσα στη βδομάδα όπου του δώσαμε λίγες μέρες άδεια να ξεκουραστεί. Είναι καλά και πρόθυμος. Αύριο θα παίξει και θα προσπαθήσουμε μέσα στη χρονιά να τον ξεκουράσουμε..» επεσήμανε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.