Μεριά: «Στόχος όλων μας η πρόκριση!» (video)

Ο Γιασίν Μεριά δεν θέλησε να κάνει χρήση της άδειας που του έδωσε ο Ολυμπιακός μετά το Άφρικα Καπ τονίζοντας θέλει κι αυτός να βοηθήσει την ομάδα του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Γιασίν Μεριά δεν θέλησε να κάνει χρήση της άδειας που του έδωσε ο Ολυμπιακός μετά το Άφρικα Καπ όπου ο ίδιος κατάφερε να διακριθεί και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο ίδιος τόνισε πως πλέον έχει σαν στόχο την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό το νιώθει και στα αποδυτήρια, επισημαίνοντας πως στο ματς με την Βικτόρια Πλζεν δεν έχει σημασία το τι θα πετύχει ατομικά ο κάθε παίκτης, αλλά το κέρδος της ομάδας!

«Το πιο σημαντικό για όλους μας είναι η πρόκριση. Όλοι οφείλουμε να δουλέψουμε για αυτό. Δεν έχει σημασία το τι θα προσφέρει ο κάθε παίκτης αλλά όλοι μας έχουμε έναν στόχο, την πρόκριση. Το αν πάω καλά εγώ στο κέντρο της άμυνας δεν έχει τόση σημασία.
Είδα το πρώτο ματς στην τηλεόραση. Υπήρξαν στιγμές όπου θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Όμως θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε τώρα παίζοντας ακόμα καλύτερα ώστε να προκριθούμε!
»
Ο Τυνήσιος ρωτήθηκε και για το συναίσθημά του μετά την παρουσία του στο Άφρικα Καπ.

«Το Κόπα Άφρικά ήταν μια σπουδαία εμπειρία για εμένα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τις εμφανίσεις μου αλλά πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και τίποτε άλλο! Τώρα μπροστά μου έχω τις υποχρεώσεις της ομάδας μου και σκέφτομαι πλέον μόνον αυτές»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.