Ίδια υλικά, άλλη συνταγή για Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού φανέρωσε την προσέγγιση του για το ματς με την Πλζεν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προπόνησε για τελευταία φορά την ομάδα του πριν το σημαντικό επαναληπτικό με τη Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο “Γ. Καραϊσκάκης” και ανακοίνωσε αποστολή χωρίς εκπλήξεις. 

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έδωσε τη θέση του στον Γιασίν Μεριά, ο οποίος θα βρεθεί παράλληλα στη βασική ενδεκάδα, όπως αποκάλυψε ο Πορτογάλος στη συνέντευξη τύπου ως παρτενέρ του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Τυνήσιος στόπερ αν και μόλις επέστρεψε από το κύπελλο εθνών Αφρικής, ζήτησε να αγωνιστεί ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να προκριθεί στον επόμενο προκριματικό γύρο. 


Ο Πορτογάλος τεχνικός όλη την εδβομάδα έδειξε… προπονητική ανησυχία, δοκιμάζοντας αρκετά σχήματα, ενώ κράτησε αρκετές μονάδες του ρόστερ σε εγρήγορση. Δοκίμασε αρκετά μοτίβα με βάση πιθανή εξέλιξη του ματς, φτάνοντας και στη λύση του 4-4-2 με επιθετικό ζεύγος τους Ελ Αραμπί και Γκερέρι.

Σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό, φάνηκε πως θα χρίσει βασικό τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς και ενεργοποίησε ακόμα περισσότερο τον Γιουσούφ Ελ Αραμπί. Ήταν ένα πνευματικό τρικ για να έχει όλους τους ποδσφαιριστές του σε εγρήγορση. 

Στην τελευταία προπόνηση ο Μαρτίνς ουσιαστικά αποκάλυψε πως στο αυριανό ματς θα προχωρήσει με τα ίδια υλικά, αλλά διαφορετική συνταγή στη μάχη της πρόκρισης. Ο Πορτογάλος με εξαίρεση τον τραυματία Παπαδόπουλο θα επιλέξει τους ίδιους δέκα του προηγούμενου παιχνιδιού με την Πλζεν. Έτσι ο Σα θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, στόπερ θα είναι οι Σεμέδο και Μεριά, δεξιά θα αγωνιστεί ο Ομάρ και αριστερά ο Τσιμίκας. Στη μεσαία γραμμή θα προτιμήσει το ύψος που του δίνει ο Μπουχαλάκης (από τα τρεξίματα του Καμαρά), ο οποίος θα είναι παρτενέρ του Γκιλιέρμε. Στον άξονα θα αγωνιστεί ο Βαλμπουενά και στα άκρα με εναλλαγές οι Ποντένσε και Γιώργος Μασούρας. Στην κορυφή θα ξεκινήσει ο Γκερέρο. 


Οι “ερυθρόλευκοι” γνωρίζουν πως δεν θα συναντήσουν τους χώρους, που πάντως δεν εκμεταλλεύτηκαν στην “Doosan Arena”. Θα είναι ένα παιχνίδι υπομονής που θα πρέπει να κυλήσει με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη για τους γηπεδούχους. Ο Πέδρο Μαρτίνς καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, τόσο στις ομιλίες του, όσο και στην ανάλυση του βίντεο του πρώτου αγώνα, έχει τονίσει την ανάγκη αποφυγής των λαθών στο συγκεκριμένο ματς, απέναντι σε μια τόσο επικίνδυνη ομάδα όπως η Βικτόρια Πλζεν. Παράλληλα η ομάδα του Πειραιά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί περισσότερο τις στατικές φάσεις με την παρουσία του Γιασίν Μεριά στην ενδεκάδα, δίπλα στον ήδη… αιχμηρό επιθετικά Ρούμπεν Σεμέδο. 

Το πρώτο σφύριγμα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 21.30 το βράδυ της Τρίτης και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 2 HD, ενώ το pre game show ξεκινά στις 20.30!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.