Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη για τη πρόκριση.

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια μέσα στη σεζόν είναι για τον Ολυμπιακό αυτό με την Βικτόρια Πλζεν για τον 2ο προκριματικά γύρο του Τσάμπιονς λιγκ.

Η ομάδα του Πειραιά θέλει τη νίκη προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθειά της για την είσοδο στους ομίλους της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ενδιαφέροντας ειδικά στοιχήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μια καλή προοπτική υπάρχει στο να νικήσει ο Ολυμπιακός με σκορ 1-0 ή 2-0 ή 2-1 με τιμή στο (2,15) εάν λάβουμε υπόψη και το πόσο προσεκτικές θα είναι οι δύο ομάδες μετά τη «λευκή» ισοπαλία στην Τσεχία.

Ένα ακόμη καλό συνδυαστικό στοίχημα, με εξαιρετική τιμή στο (10,00) είναι να νικήσει ο Ολυμπιακός ακριβώς με δύο γκολ διαφοράς και ταυτόχρονα στο παιχνίδι να εκτελεστούν 9-11 κόρνερ!

Σε μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα συνδυαστική εκδοχή, εάν ο Ολυμπιακός νικήσει με σκορ 2-0 και το πρώτο γκολ πετύχει ο Ισπανός Γκερέρο τότε από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ στο πρακτορείο, παίρνουμε τιμή στο (15,00)!

Υπάρχουν βέβαια κι άλλα πολλά στοιχήματα στις ειδικές κατηγορίες όπως για παράδειγμα το γκολ του Μπουχαλάκη – ο οποίος πρόσφατα έκανε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό – στην τιμή του (5,50) ενώ εάν σκοράρει ο Γιώργος Μασούρα, η σχετική προσφορά του Πάμε Στοίχημα στο πρακτορείο είναι στο (3,15).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.