Καταδίκη για τους αδελφούς Μάμιτς

Δικαστήριο του Όσιγιεκ καταδίκασε τους αδελφούς Μάμιτς και άλλα στελέχη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για υπεξαίρεση και φοροδιαφυγή σε σχέση με παραχωρήσεις παικτών της κροατικής ομάδας.

Δικαστήριο του Όσιγιεκ καταδίκασε τους αδελφούς Μάμιτς και άλλα στελέχη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για υπεξαίρεση και φοροδιαφυγή σε σχέση με παραχωρήσεις παικτών της κροατικής ομάδας.

Το πρώην στέλεχος της Ντιναμό Ζντράβκο Μάμιτς (που θεωρείται ο πιο δυνατός «παίκτης» στο ποδόσφαιρο της Κροατίας), καταδικάστηκε σε 6.5 χρόνια κάθειρξη για υπεξαίρεση 15 εκατ. ευρώ και φοροδιαφυγή ύψους 1.6 εκατ. ευρώ από τις παραχωρήσεις παικτών όπως οι Λούκα Μόντριτς και Ντέγιαν Λόβρεν.

Ο αδελφός του Ζόραν Μάμιτς, πρώην τεχνικός της Ντιναμό, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών και 11 μηνών, το πρώην στέλεχος του συλλόγου Νταμίρ Βρμπάνοβιτς σε φυλάκιση τριών ετών και ο εφοριακός Μίλαν Πέρναρ σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και δύο μηνών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα κροατικά ΜΜΕ σε μπελάδες μπαίνει και ο Μόντριτς, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι η κατάθεση που έδωσε υπέρ του Μάμιτς ήταν ψευδής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζντράβκο Μάμιτς δεν παρέστη στην ακροαματική διαδικασία καθώς την προηγούμενη μέρα κατέφυγε στην Βοσνία (έχει διπλή υπηκοότητα), τονίζοντας ότι δεν προσπαθεί να διαφύγει αλλά και πώς θα καταθέσει έφεση. Πάντως, αν η υπόθεση τελεσιδικήσει εις βάρος των καταδικασθέντων, μπορούν να εκτίσουν τις ποινές τους στην Βοσνία, αν το Ζάγκρεμπ υποβάλλει σχετικό αίτημα στην γειτονική χώρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.