«Όνειρο να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα»

Ο Μπεν Γκίμπσον ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης» με την φανέλα της Μπέρνλι.

Ο Μπεν Γκίμπσον ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης» με την φανέλα της Μπέρνλι.

Η αγγλική ομάδα αντιμετωπίζει την Πέμπτη τον Ολυμπιακό για τα πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ και όπως τόνισε ο 25χρονος αμυντικός στα αγγλικά ΜΜΕ, ονειρεύεται να παίξει σε τέτοια ματς από μικρός.

«Το να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα και σε τέτοια ματς είναι κάτι που ονειρεύεσαι από μικρό παιδί. Θα είναι κάτι που θα μπορέσουμε να σβήσουμε από την λίστα μας. Ωστόσο μπορείς να το απολαύσεις μόνο αν παίξεις καλά και πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις, οπότε πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα», είπε ο Γκίμπσον και πρόσθεσε: 

«Είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Όταν παίζεις στο Γιουρόπα Λιγκ αυτό θέλεις, αυτή την ατμόσφαιρα και είναι κάτι που σε συναρπάζει. Αυτές οι δοκιμασίες, αυτά τα γήπεδα και τα εχθρικά μέρη, αυτά είναι που τα περισσότερα παιδιά, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να ζήσουμε και θα είναι φανταστικό».

Ο παίκτης των «κλάρετς», τόνισε ότι τα ευρωπαϊκά ματς δίνουν σε όλο το ρόστερ της ομάδας ευκαιρίες να πάρει λεπτά συμμετοχής:

«Υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια και πιο πολλά διαθέσιμα λεπτά και ευκαιρίες για να εντυπωσιάσεις. Παίζουμε στην Ευρώπη και δοκιμάζουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στους καλύτερους. Με την Μπασακσεχίρ αντιμετωπίσαμε παίκτες όπως οι Αντεμπαγιόρ, Κλισί, Εμρέ και Ίνλερ, καθιερωμένα ονόματα. Είναι μία φανταστική ευκαιρία, μία φανταστική δοκιμασία και ελπίζουμε ότι θα την απολαύσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.