Ντάις: «Έχουν συνηθίσει να κερδίζουν»

Ο Σον Ντάις προειδοποιεί ότι ο Ολυμπιακός έχει νοοτροπία νικητή, ειδικά μέσα στην έδρα του.
Δημοσίευση: 22/08/2018 - 10:36
Ο Σον Ντάις προειδοποιεί ότι ο Ολυμπιακός έχει νοοτροπία νικητή, ειδικά μέσα στην έδρα του.

Η Μπέρνλι αναχωρεί την Τετάρτη για την Ελλάδα εν' όψει του αυριανού αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» και ο προπονητής τους προειδοποιεί ότι οι Πειραιώτες είναι συνηθισμένοι στις νίκες μέσα στο γήπεδό τους:

«Είναι μία ομάδα που μέσα στο γήπεδό της ιστορικά έχει συνηθίσει να κερδίζει πολύ. Δεν κατακτούν πάντα το πρωτάθλημα, αλλά είναι πάντα ή σχεδόν πάντα κοντά. Έχουν υψηλό ποσοστό νικών, οπότε έχουν νοοτροπία νικητή. Πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι οι παίκτες το γνωρίζουν αυτό και ότι είναι πιθανότατα μία καλή ομάδα. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο φυσικά και οι παίκτες θα μάθουν κάποια πράγματα, οπότε θα δούμε πώς θα πάει».

Οι «κλάρετς», δεν θα προπονηθούν επί ελληνικού εδάφους στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά στη Νέα Σμύρνη, με τον Ντάις να προβληματίζεται:

«Δεν ξέρω τι γίνεται με τον αγωνιστικό χώρο. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν μας επιτρέπεται να προπονηθούμε εκεί την παραμονή του αγώνα, οπότε μάλλον δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα πάμε στο γήπεδο παρ' όλο που δεν μπορούμε να προπονηθούμε εκεί, για να ρίξουμε μία ματιά και να δούμε γιατί γίνεται τόσος θόρυβος για το γήπεδο. Θα ανακαλύψουμε περισσότερα όταν φτάσουμε εκεί».