Μάρτινς: “Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα” (Video)

Το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί της Μπέρνλι, στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Τάσο Μπαϊρακτάρη.

Λίγα λεπτά μετά το σφύριγμα της λήξης στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπέρνλι, στον οποίο οι Ερυθρόλευκοι πήραν προβάδισμα πρόκρισης, ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Πέδρο Μάρτινς τόνισε στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Τάσο Μπαϊρακτάρη:

“Αντιμετωπίσαμε μια αγγλική ομάδα, μια δυνατή ομάδα με καλή φυσική κατάσταση και πολύ οργανωμένη. και οργανωμενη. Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Εμείς μπήκαμε καλά στο ματς και θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί με ένα πέναλτι στον Ποντένσε, αλλά δε δόθηκε. Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε στο γήπεδο συγκροτημένοι και θέλαμε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να ελέγξουμε τα λάθη μας. Καταφέραμε να προηγηθούμε για δεύτερη φορά, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποα. Υπάρχει ένα ακόμα ματς, το οποίο θα κριθεί η πρόκριση”, ήταν το πρώτο σχόλιο του Πέδρο Μάρτινς, ο οποίος συμπλήρωσε:

“Το δεύτερο παχνίδι θα είναιο τελείως διαφορετικό. Ο αντίπαλος θα παίξει πιο άμεσο ποδόσφαιρο. Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις μετάβασης και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.