Συγχαίρει τον κόσμο της η Μπέρνλι

Η Μπέρνλι με ανακοίνωσή της συνεχάρη τους οπαδούς της που βρέθηκαν χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ τόνισε ότι συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό και την Αστυνομία όσον αφορά τραυματισμούς φιλάθλων.

Η Μπέρνλι με ανακοίνωσή της συνεχάρη τους οπαδούς της που βρέθηκαν χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ τόνισε ότι συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό και την Αστυνομία όσον αφορά τραυματισμούς φιλάθλων.

Η ανακοίνωση των «κλάρετς»:

«Η Μπέρνλι εγκωμιάζει τους φιλάθλους της που ταξίδεψαν για να ακολουθήσουν τους ”κλάρετς” στην Αθήνα. Λίγοι περισσότεροι από 900 οπαδοί ήταν στην εξέδρα των φιλοξενούμενων του ”Γ. Καραϊσκάκης” για το παιχνίδι Γιουρόπα Λιγκ με τον Ολυμπιακό. Η συντριπτική πλειοψηφία τους συμπεριφέρθηκε για άλλη μία φορά άψογα και η μεταφορά των οπαδών με πούλμαν που οργανώθηκε από τον σύλλογο ήταν ξανά επιτυχημένη, όπως και στον προηγούμενο γύρο στην Κωνσταντινούπολη.

Παρ’ όλα αυτά, πέντε από τους φιλάθλους μας δυστυχώς τραυματίστηκαν – συμπεριλαμβανομένου και ενός ατόμου που υπέστη τραυματισμό στο πόδι από μαχαίρωμα – και δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες στο γήπεδο.

Όσοι τραυματίστηκαν μετέβησαν ανεξάρτητα στο γήπεδο, εκτός της οργανωμένης επιχείρησης μετακίνησης. Η Μπέρνλι συνεργάζεται στενά με τον Ολυμπιακό και την τοπική Ελληνική Αστυνομία για την έρευνα των περιστατικών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μία ομάδα 22 οπαδών προσήχθησαν από την Αστυνομία πριν από το παιχνίδι για παραβάσεις της ελληνικής νομοθεσίας περί μέθης. Δεν συνελήφθησαν αλλά προσήχθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι αργότερα το βράδυ της Πέμπτης χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.