Χίτον: «Να πατήσουμε γκάζι στη ρεβάνς»

Ο Τομ Χίτον τονίζει ότι η Μπέρνλι είναι ακόμα στο παιχνίδι της πρόκρισης και θέλει να...ορμήξει στον Ολυμπιακό στην ρεβάνς του «Τερφ Μουρ».

Ο Τομ Χίτον τονίζει ότι η Μπέρνλι είναι ακόμα στο παιχνίδι της πρόκρισης και θέλει να…ορμήξει στον Ολυμπιακό στην ρεβάνς του «Τερφ Μουρ».

Οι «κλάρετς» έχασαν 3-1 χθες από τους «ερυθρόλευκους», όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας – που ξεκίνησε ματς μετά από 11 ολόκληρους μήνες – τόνισε στην ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας ότι η πρόκριση είναι ανοικτή.

«Τα πράγματα δυσκόλεψαν στο δεύτερο ημίχρονο αλλά είμαστε ακόμα εδώ και θα τους έχουμε στο ”Τερφ Μουρ” την επόμενη εβδομάδα, πιστεύουμε ακόμα ότι έχουμε πιθανότητες πρόκρισης.

Το να παίζεις με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας σε μία εχθρική ατμόσφαιρα δεν επρόκειτο ποτέ να είναι εύκολο.

Γνωρίζουμε όλοι την εμπειρία τους στην Ευρώπη, αλλά θέλαμε να έρθουμε εδώ και να τους κοντράρουμε και πιστεύω ότι το κάναμε.

Θέλαμε να μείνουμε μέσα στην πρόκριση, ειδικά στα τελευταία 25 λεπτά, το καταφέραμε και τώρα πάμε στο ”Τερφ Μουρ” έτοιμοι να τους ορμήξουμε», είπε ο Χίτον, ενώ για την αποβολή του Γκίμπσον και όσα ακολούθησαν πρόσθεσε:

«Προσπαθήσαμε μετά την αποβολή του Γκίμπο και έπρεπε να μείνουμε στο παιχνίδι μετά απ’ αυτό, κάτι που κάναμε. Συνεχίσαμε να δουλεύουμε και την επόμενη εβδομάδα στην έδρα μας θα κοιτάξουμε να βάλουμε το πόδι στο γκάζι.

Ξέρουμε πώς είναι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οι διαιτητές έχουν διαφορετική νοοτροπία. Προσπαθούμε να μην ανακατευόμαστε με αυτό και να επικεντρωνόμαστε στην δουλειά μας, κάτι που νομίζω ότι καταφέραμε.

Το να είσαι πίσω 3-1 εκτός έδρας 25 λεπτά πριν το τέλος είναι δύσκολο αλλά επιμείναμε στην δουλειά μας και τα πήγαμε καλά. Νομίζω ότι πολλοί παίκτες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων».

Τέλος, για την συμπαράσταση από τους Άγγλους οπαδούς ο Χίτον είπε: «Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη εκεί έξω, η στήριξη από τους οπαδούς της Μπέρνλι ήταν εξαιρετική. Όλοι ξέραμε πόσος κόσμος είχε ταξιδέψει με τέσσερις ώρες πτήσεις για την Αθήνα βράδυ Πέμπτης. Μίλησα με κάποιους οπαδούς στο αεροδρόμιο όταν ερχόμασταν και έμαθα ότι κάποιοι έπρεπε να περάσουν από διαφορετικούς ενδιάμεσους προορισμούς για να έρθουν. Προσπάθησα μάλιστα να φέρω την σύζυγο και τον πατέρα μου εδώ και ήταν δύσκολο. Δεν ήταν εύκολο να έρθουν εδώ, οπότε μπράβο τους για τον μεγάλο αριθμό οπαδών που ταξίδεψαν. Μας υποστήριξαν φανταστικά και ανυπομονούμε για ακόμα περισσότερη υποστήριξη την επόμενη εβδομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.