Λονγκ: «Πρέπει να επιτεθούμε»

Η Μπέρνλι είναι υποχρεωμένη να επιτεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό για να ανατρέψει το 1-3 του «Γ. Καραϊσκάκης» σύμφωνα με τον Κέβιν Λονγκ.

Η Μπέρνλι είναι υποχρεωμένη να επιτεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό για να ανατρέψει το 1-3 του «Γ. Καραϊσκάκης» σύμφωνα με τον Κέβιν Λονγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το αυριανό παιχνίδι ο αμυντικός της Μπέρνλι:

Για την ευρωπαϊκή πορεία: «Το έχουμε απολαύσει. Μίλησα με όλα τα παιδιά και όλοι λένε το ίδιο πράγμα. Απολαμβάνουμε το ταξίδι ως τώρα, αλλά θέλουμε να φτάσουμε στην φάση ομίλων. Δεν θέλουμε να τελειώσει η πορεία μας και ξέρουμε τι είναι μπροστά μας αύριο, θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Επισκεφτήκαμε μεγάλες πόλεις, παίξαμε με μεγάλες ομάδες σε διαφορετικά γήπεδα. Όλοι το απολαμβάνουν και είναι κάτι που θέλουμε να συνεχιστεί. Παίζουμε στην Ευρώπη και ήταν μόλις πριν από μερικές σεζόν που ήμασταν στην Τσάμπιονσιπ. Αγγίζουμε την φάση των ομίλων μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είναι ένα φανταστικό επίτευγμα και μία ευκαιρία που δεν θέλουμε να αφήσουμε να μας ξεφύγει.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε ένα γκολ νωρίς και να τελειώσουμε με ένα 2-0 ή 3-1 για να πάμε στην παράταση. Είναι κάτι που θέλουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μπορούμε να αφήσουμε λίγο το χαλινάρι γιατί πρέπει να επιτεθούμε και να σκοράρουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για το αν η Ευρώπη έχει επηρεάσει την Μπέρνλι στο πρωτάθλημα:
«Στο ξεκίνημα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μας βοήθησαν για να χτίσουμε εν’ όψει της νέας σεζόν. Νιώθαμε καλά και είχαμε ένα καλό εναρκτήριο παιχνίδι απέναντι στην Σαουθάμπτον χωρίς να σκοράρουμε. Με την Γουότφορντ ξεκινήσαμε αδέξια, στην συνέχεια παίξαμε πραγματικά καλά αλλά δεχτήκαμε δύο ισχυρά χτυπήματα δεχόμενοι δύο γκολ. Νομίζω ότι το ματς με την Φούλαμ ήταν το μοναδικό στο οποίο απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας. Δεν νομίζω ότι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια επηρεάζουν τόσο την Πρέμιερ Λιγκ. Σίγουρα αν συνεχίσουμε θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια, αλλά θέλουμε να προσπαθήσουμε να μείνουμε στην διοργάνωση και να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.