Ντάις: «Φαβορί ο Ολυμπιακός, πολύ σημαντικός ο κόσμος»

Ο Σον Ντάις έχρισε φαβορί για πρόκριση τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπέρνλι, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του με την βοήθεια του κόσμου της μπορεί να κάνει την ανατροπή.

Ο Σον Ντάις έχρισε φαβορί για πρόκριση τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπέρνλι, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του με την βοήθεια του κόσμου της μπορεί να κάνει την ανατροπή.

Ο τεχνικός των «κλάρετς», που δεν θα έχει στην διάθεσή του αύριο τους Γκίμπσον, Γκούντμουντσον, Ντεφούρ και Μπρέιντι, τόνισε στην παραμονή της ρεβάνς των πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ ότι ο σύλλογος θέλει την πρόκριση, αλλά είναι υποχρεωμένος να λάβει υπ’ όψιν του και τις ανάγκες του επόμενου ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά:

Για την ευρωπαϊκή πορεία της Μπέρνλι: «Είναι μία ιδιαίτερη περίοδος στην ιστορία του συλλόγου. Είναι κάτι που πρέπει να απολαύσουμε και ο καλύτερος τρόπος είναι να κερδίζουμε, αυτή είναι η προτεραιότητά μας. Οι καλύτερες στιγμές στην ιστορία μίας ομάδας και οι αναμνήσεις του έρχονται από τις επιτυχίες. Η πρόκλησή μας είναι να κερδίζουμε και το Γιουρόπα Λιγκ είναι μία διαφορετική πρόκληση. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Είμαι εδώ πεντέμιση χρόνια και η διαφορά από εκεί που ήμασταν τότε μέχρι εδώ που είμαστε τώρα είναι τεράστια. Νομίζω ότι όλοι οι φίλοι της Μπέρνλι το βλέπουν και το σέβονται, αλλά όπως εγώ και οι παίκτες, έτσι κι αυτοί διψούν για να συνεχιστεί αυτή η καλή περίοδος.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Ο Ολυμπιακός θα είναι φαβορί μετά το αποτέλεσμα εκεί. Έχουμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς, μία μικρή αποστολή προς στιγμήν. Όμως έχουμε υπάρξει παραγωγικοί στο παρελθόν όταν οι συνθήκες ήταν εναντίον μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να ξανακάνουμε. Οι οπαδοί μας θα είναι πολύ σημαντικοί. Νομίζω ότι θα έρθει πολύς κόσμος που πιστεύει ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί για την πρόκληση, το ίδιο πιστεύουμε κι εμείς. 

Για το αν θα επιλέξει ενδεκάδα σκεφτόμενος και το ματς με την Γιουνάιτεντ:
«Πρέπει να ρίξουμε μία ματιά και στην Κυριακή, αλλά μόνο με το ένα μάτι. Είχαμε δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με όλες τις περιπλοκές, αλλά το έχουμε ξεκαθαρίσει στους παίκτες ότι επικεντρωνόμαστε σε αυτό το παιχνίδι. Τα θετικά αυτής της διοργάνωσης είναι ο τίτλος τιμής: η Μπέρνλι στην Ευρώπη. Ένας από τους παλιούς παίκτες μας δήλωσε χθες ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα. Το μόνο που μας έχει επηρεάσει λίγο είναι η κατάσταση με τους Μπρέιντι και Στίβεν, αλλά και η μεταγραφική αγορά. Αν αυτά ήταν καλύτερα τότε θα ήμασταν φανταστικά. Απλά μας έχει επηρεάσει λίγο. Είχαμε ξεκάθαρες σκέψεις στις επιλογές μας και κάναμε καλές εμφανίσεις. Οι παίκτες το απολαμβάνουν. Τους υπενθυμίζουμε τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος και τι είμασε σαν ομάδα».

Για το αν θα κάνει ντεμπούτο ο Βύντρα:
«Είναι κοντά. Δεν έχω ακόμα αποφασίσει για την ενδεκάδα, αλλά έχω την βάση της. Έπαιξε χθες (σ.σ.: με την K23 απέναντι στην αντίστοιχη της Πάλας), αλλά μόνο για 60 λεπτά προκειμένου να είναι έτοιμος».

Για την απουσία του Γκούντμουντσον:
«Δεν είναι κάτι σοβαρό. Δεν θα παίξει με την Εθνική του. Είναι απώλεια για μας, έκανε καλή σεζόν πέρσι, καλή προετοιμασία και ξεκίνησε καλά τη σεζόν».

Για τον Μπρέιντι:
«Πρέπει να του δώσουμε την ευκαιρία να παίξει κάποια ματς για να βρεθεί στην κατάλληλη φυσική κατάσταση αλλά δείχνει καλά, είναι ευτυχισμένος που επέστρεψε. Είχε κάποιες ενοχλήσεις στον δρόμο της επιστροφής, οπότε είχε διακοπή στο πρόγραμμά του και θα ξεκινήσει ξανά την επόμενη εβδομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.