Λουτσέσκου: “Στοίχισε η περασμένη σεζόν”

Όσα συνέβησαν στη διάρκεια του πρωταθλήματος της περιόδου 2017-2018 ευθύνονται εν μέρει για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Champions League, σύμφωνα με τον Ρασβάν Λουτσέσκου

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Champions League της τρέχουσας περιόδου οφείλεται ως ένα βαθμό σε όσα συνέβησαν στο ελληνικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, κατά τον Ρασβάν Λουτσέσκου. Κι αυτό, διότι οι “ασπρόμαυροι” δεν είχαν την ευκαιρία να βρούνε απέναντί τους στα προκριματικά αυτού του καλοκαιριού πιο εύκολους αντιπάλους, με αποκορύφωμα, βεβαίως, την Μπενφίκα.
Μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους μετά τον αγώνα με τους “Αετούς της Λισαβόνας” ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: “Ο αποκλεισμός έχει να κάνει και με την ιστορία των δύο ομάδων. Η Μπενφίκα έχει συνηθίσει να παίζει σε αυτό το επίπεδο. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται συχνά σε αυτή την κατάσταση, να διεκδικεί μια πρόκριση στους ομίλους του Champions League”.
Για να συμπληρώσει: “Το δεύτερο γκολ προήλθε από λάθος των παικτών μου, αλλά υπήρχαν στιγμές που έδωσαν και την ζωή τους στον ματς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Τα λάθη κάνουν την διαφορά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες μου. Δεν είχαμε την ευκαιρία να έχουμε πιο εύκολους αντιπάλους, μετά τα όσα έγιναν στο περασμένο πρωτάθλημα…”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.