“Σπουδαία ατμόσφαιρα, δείξαμε χαρακτήρα”

Οι παίκτες της Μπενφίκα, Ζαρντέλ και Τσέρβι, συμφώνησαν ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ τους δυσκόλεψαν, όμως, η ποιότητα των "Αετών της Λισαβόνας" έκανε τη διαφορά

Οι παίκτες της Μπενφίκα είχαν κατά νου αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής (29/8) αναμέτρησης στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ ότι αυτό που κατάφεραν δεν ήταν εύκολο. Πέτυχαν νίκη με εμφατικό σκορ σε καθοριστικής σημασίας παιχνίδι μέσα σε μια δύσκολη έδρα, όπως και οι ίδιοι δήλωσαν φεύγοντας από το γήπεδο.
Για παράδειγμα, ο αρχηγός της ομάδας, ο Ζαρντέλ τόνισε: “Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο το έργο μας σε μια δυνατή έδρα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε να φωνάζει στιγμή. Μπήκαν πολύ δυνατά στην αρχή, ενώ εμείς δεν είχαμε καλή εικόνα. Επηρεαστήκαμε από την ατμόσφαιρα και δεχτήκαμε ένα γκολ από κομπίνα.
Με το γκολ που πετύχαμε άλλαξε η ψυχολογία του αγώνα και μετά ελέγξαμε το ματς. Πετύχαμε δύο ακόμη γκολ και φτάσαμε σε αυτή τη σπουδαία νίκη. Και σε άλλα ματς παίζαμε καλά, αλλά δεν ερχόταν το γκολ.
Αυτή τη φορά ήμασταν αποτελεσματικοί, πετύχαμε τέσσερα και θα μπορούσαμε να είχαμε κι άλλα”.
Από τη δική του πλευρά, ο Φράνκο Τσέρβι είπε: “Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δημιούργησε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Χαίρεσαι να παίζεις σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Το σημαντικό για μας είναι πως πετύχαμε τον στόχο μας. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα γρήγορο γκολ, αλλά καταφέραμε να δείξουμε προσωπικότητα σαν ομάδα και να γυρίσουμε το ματς. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και την πρόκριση. Αξίζαμε να βρεθούμε στους ομίλους και τώρα περιμένουμε τους αντιπάλους μας για να τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.